امروز : 04 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/07/17 - 10:45
  • تعداد بازدید : 643
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
قائم مقام سازمان امور عشایر ایران:

حدود ۲۰۰ هزار تن گوشت قرمز کشور توسط عشایر تولید می شود

قائم مقام سازمان امور عشایر ایران با اشاره به اینکه عشایر نماد اقتصاد مقاومتی هستند، گفت: ۲۵ درصد یعنی حدود ۲۰۰ هزار تن گوشت قرمز کشور توسط عشایر تولید می شود.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری مهر، شاهپور علائی مقدم در همایش یکروزه روز روستا و عشایر در سالن غدیر استانداری گیلان با بیان اینکه عشایر به صورت گمنام در کشور فعالیت می کنند، گفت: عشایر  در توسعه پایدار، تامین امنیت غذایی  کشور و بعنوان عامل پدافند غیر عامل نقش آفرینی می کنند.


وی با اشاره به اینکه جمعیت عشایری کشور در سال ۱۳۲۵ شش هزار و ۵۰۰ نفر بوده که ۳۵ درصد جمعیت کشور را تشکیل می داده، افزود: از ۱۵۰ میلیون هکتار اراضی کشور ۸۴ میلیون هکتار مرتع بوده که ۳۴ میلیون آن توسط عشایر مدیریت می شود.


قائم مقام سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه بیش از ۲۴ میلیون رأس دام توسط عشایر نگهداری و مدیریت می شوند، گفت: کشور نیازمند ۸۶۰ هزار تن گوشت قرمز است که ۲۵ درصد آن یعنی معادل حدود ۲۰۰ هزار تن آن توسط جامعه عشایری تولید می شود.


وی با اشاره به جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری عشایر در کشور، تأکید کرد: عشایر بیشترین اثرگذاری در کشور دارند و ۳۵ درصد صنایع دستی و ۴۰ درصد فرش صادراتی کشور توسط آنان تولید می‌شود.


علائی مقدم با تأکید بر اینکه هر چادر عشایری یک کارگاه تولیدی است، عشایر را نماد اقتصاد مقاومتی دانست و بیان کرد: یکی از مهم ترین رویکردهای عشایر تکمیل زنجیره تولید گوشت قرمز است که از سال گذشته تاکنون شاهد افزایش ۳۰ درصدی در تولید گوشت قرمز هستیم.


وی ادامه داد: در حوزه عشایری در سال گذشته ۷۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده که امسال این میزان تسهیلات به یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسیده است.


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب