امروز : 27 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1401/03/27 - 03:01
  • تعداد بازدید : 589
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان امور عشایر ایران در جمع عشایر زابل:

تسهیلات دامدار کارت اقدامی موثر برای تامین نهاده دامی عشایر است

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: با حذف ارز ترجیحی، تسهیلات "دامدار کارت" اقدامی موثر برای تامین نهاده دامی مورد نیاز عشایر است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر سیستان و بلوچستان، عباس پاپی زاده در سفر سه روزه به سیستان و بلوچستان از روند اجرایی پروژه های عشایری بازدید و در دیدار با عشایر زاهدان، زابل و میرجاوه مشکلات و دغدغه های آن را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.




رئیس سازمان امور عشایر ایران به همراه نماینده مردم زابل، نیمروز، زهک و هامون در مجلس و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی در نشست با معتمدین و عشایر منطقه کوه خواجه اظهار داشت: با توجه به استمرار بحران خشکسالی در سیستان و بلوچستان و کاهش قدرت مالی عشایر، گام های موثری برای کمک به عشایر در سطح ملی صورت گرفته که با اجرای آنها کمک های مهمی برای رشد اقتصادی خانوارهای عشایری صورت می گیرد.





وی "دامدار کارت" را نمونه ای از اقدامات صورت گرفته دولت جدید با پیگیری های وزیر محترم جهاد کشاورزی برای ارائه خدمات رسانی مطلوب برای تامین نهاده های دامی عشایر عنوان کرد.


پاپی زاده افزود: با توجه به حذف ارز ترجیحی و هدفمندی یارانه های بخش کشاورزی و برای کمک به تامین علوفه دامی مورد نیاز عشایر  20 هزار میلیارد تومان در قالب تسهیلات "دامدار کارت" با سود بسیار پایین به عشایر و دامداران کشور اختصاص یافته است.





رئیس سازمان امور عشایر ایران اظهار داشت: عشایر عزیز می توانند با ثبت تقاضای خود با حضور در جهاد کشاورزی استان خود و معرفی به بانک کشاورزی و با تمهیداتی که برای تسهیل در ضمانت های بانکی اندیشیده شده، نسبت به دریافت این تسهیلات اقدام کنند.





وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مشکلات تامین آب در مناطق عشایری سیستان و بلوچستان، گفت: تهیه و توزیع تانکرهای 5 هزار لیتری کشنده و معرفی عشایر متقاضی و واجدالشرایط برای استفاده از تسهیلات خرید تراکتور و همچنین حفر چاهک های مالداری اقدامی است که می تواند بخشی از مشکلات تامین آب شرب انسان و دام را در مناطق عشایری استان برطرف سازد.





در این نشست مقرر شد با تامین اعتبار لازم، روشنایی چادرهای عشایری که دور از دسترس شبکه برق می باشند از طریق تهیه پنل های خورشیدی صورت بگیرد و در آینده با توزیع تعداد بیشتری از این پنل ها خانوارها و مناطق عشایری بیشتری از نعمت روشنایی برخوردار شوند.



پیگیری سهمیه آرد و نفت عشایر که در برخی مناطق به صورت ناعادلانه و بر خلاف مصوبات قانونی توزیع می گردد، مرمت و نگهداری راه های عشایری و آبرسانی و انتقال آب از دیگر مطالبات عشایر در این نشست بود.


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب