امروز : 01 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1399/08/28 - 09:00
  • تعداد بازدید : 525
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
ظرفیت های خوبی در قانون برای عشایر ایجاد شده است

با حمایت مقام رهبری انقلابی در آبرسانی به عشایر ایجاد شده است

سرپرست سازمان امور عشایر ایران در دیدار با وحیدی نماینده مجلس، گفت: با حمایت مقام معظم رهبری انقلابی در مناطق عشایری ایجاد شده است و عشایر در اعتبارات بند ه تبصره 4 بودجه سهیم شدند و طی دو سال 98 و 99 بیش از 314 میلیارد تومان برای آبرسانی به آنان اختصاص یافته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، شاهپور علائی مقدم در دیدار با نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، کرمه و جام و جرگلان، با بیان این مطلب افزود: با کمک فراکسیون عشایری مجلس ظرفیت های بسیار خوبی در قانون برای جامعه عشایری ایجاد شده است. 


وی با اشاره به سرشماری ثبتی مبنایی عشایر، اظهار داشت: آمارگیری عشایر سخت ترین سرشماری در کشور است که امسال به صورت ثبتی مبنا انجام شد و نتایج آن در 15 آبان روز ملی آمار از سوی مرکز آمار ایران اعلام شد.


علائی مقدم خاطرنشان کرد: اگر این سرشماری به شیوه سنتی انجام می شد 35 میلیارد تومان هزینه دربرداشت که ما با صرفه جویی 33 میلیارد تومانی، سرشماری ثبتی مبنایی عشایر را با دو میلیارد تومان انجام دادیم.


وی با بیان اینکه عشایر کشور 24 میلیون راس دام دارند و 25 درصد گوشت کشور را تامین می کنند، گفت: ما بهبود 11 شاخص در مناطق عشایری را برای ارتقا رفاه و معیشت عشایر دنبال می کنیم.


 


با حمایت رهبری انقلابی در آبرسانی به عشایر ایجاد شده است


سرپرست سازمان امور عشایر ایران اظهار داشت: با حمایت مقام معظم رهبری انقلابی در مناطق عشایری ایجاد شده است و با مصوبه مجلس، عشایر در اعتبارات بند ه تبصره 4 بودجه سهیم شدند و طی دو سال 98 و 99 بیش از 314 میلیارد تومان برای آبرسانی به آنان اختصاص یافته است.


علائی مقدم ادامه داد: با این اعتبارات 625 پروژه تامین آب پایدار در مناطق عشایری اجرا و در روز ملی روستا و عشایر با دستور رئیس جمهور افتتاح شد که این حاصل تعامل سازنده سازمان با مجلس بود.


وی با بیان اینکه خراسان شمالی از استانهای عشایرخیز کشور است، گفت: در مجموع در سال گذشته 58 میلیارد تومان از منابع مختلف تسهیلات به عشایر خراسان شمالی اختصاص دادیم و امسال نیز تاکنون 17 میلیارد تومان اختصاص داده شده است.


علائی مقدم ابراز داشت: دفتری در مراوه تپه در استان گلستان برای ارائه خدمات آبرسانی و توزیع سوخت به عشایری که فصل قشلاق از خراسان شمالی به مراوه تپه می روند، دایر است.


 


فرماندارها برای تخصیص سهم عشایر همکاری کنند


معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور عشایر ایران نیز در این نشست گفت: فرمانداریها در برخی شهرستانهای کشور در خصوص تخصیص سهم عشایر از مالیات بر ارزش افزوده با امور عشایر همکاری نمی کنند  و از نمایندگان مجلس انتظار داریم کمک کنند همکاری های لازم از سوی فرمانداریها صورت گیرد.


بهرام میراخورلی با اشاره به اینکه اختصاص سهمی از مالیات بر ارزش افزوده مصوبه مجلس است، ادامه داد: سهم عشایر از محل مالیات بر ارزش افزوده باید حتما در مناطق عشایری هزینه شود.


وی با اشاره به تجهیز امور عشایر خراسان شمالی به 5 کامیون تانکردار آبرسان و 5 خودروی خدمات رسان در سالهای اخیر، گفت: طی تفاهمی با استاندار مقرر شد به همین تعداد هم از سوی استانداری اختصاص داده شود که تا کنون اتفاق نیفتاده است.


در این نشست مهدی توانا رئیس هیئت مدیره و محمد ژاله مدیرعامل انجمن خراسانی شمالی های مقیم استان تهران حضور داشتند.


 


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب