نماینده مردم ایلام در مجلس تاکید کرد:
باید سند جامع ملی برای راه های عشایری کشور تدوین کنیم
نماینده مردم دهلران، دره شهر و آبدانان با تاکید بر اینکه باید یک سند جامع ملی برای راه های عشایری کشور تدوین کنیم، افزود: چرا عشایر نباید از راه مناسب که زندگی آنان وابسته به این راه ها است، برخودار باشند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، "بهزاد علیزاده" نماینده مردم دهلران، دره شهر و آبدانان و "سارا فلاحی" نماینده مردم ایلام، ایوان، چرداول، مهران، ملکشاهی و سیروان با "شاهپور علائی مقدم" دیدار و انتصاب وی به سمت سرپرست سازمان امور عشایر ایران را تبریک گفتند.
نماینده مردم دهلران، دره شهر و آبدانان در این دیدار گفت: عشایر به عنوان قشر کم توقع و مولد منشا خیر و اثر برای جامعه هستند و زحمتی هم برای نظام ندارند و با جمعیت کم در تامین مواد غذایی کشور نقش مهمی ایفا می کنند.
بهزاد علیزاده با اشاره به اینکه عشایر در بعضی از موضوعات دغدغه ها و مشکلاتی دارند، ادامه داد: امروز هزینه هایی که عشایر برای تولید انجام می دهند بیش از درآمدشان شده و تامین نهاده دامی برای آنان مشکل شده و دلال ها از این وضعیت سوء استفاده می کنند.
وی تاکید کرد: بخشهای مختلف باید به جامعه عشایری توجه ویژه ای داشته باشند و دغدغه ها و مشکلات آنان را برطرف کنند تا با فراق بال بیشتری در خدمت مردم باشند.
نماینده مردم دهلران، دره شهر و آبدانان بیان داشت: استان ایلام جمعیت عشایری قابل توجه ای دارد و با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند؛ امیدواریم نگاه ها به این جمعیت که مثبت است مثبت تر شود.
وی بیان داشت: قیمت واکسن تب برفکی برای هر واحد حدود ده هزار تومان است که اگر 300 راس متوسط برای هر عشایر در نظر بگیریم عدد بالایی می شود.
علیزاده گفت: عشایر مشکلاتی هم در عرضه و فروش دام دارند و مجوزی صادر شود تا 10 تا 20 درصد از دام مازادی که دارند را به فروش برسانند.
تدوین یک سند جامع ملی در خصوص راه های عشایری
نماینده مردم دهلران، دره شهر و آبدانان با تاکید بر اینکه باید یک سند جامع ملی در خصوص راه های عشایری تدوین کنیم، افزود: راه های عشایری استان ایلام به خصوص در منطقه ماژین از وضعیت خوبی برخوردار نیست؛ عشایر چرا نباید از راه مناسب که زندگی آنان وابسته به این راه ها است، برخودار باشند.
علیزاده با اشاره به عشایر میهمان در استان ایلام، گفت: افزایش تعداد جمعیت عشایر میهمان در استان، عرصه و زندگی را برای بومیان استان سخت کرده است و باید این مشکل را به گونه ای با هماهنگی با سازمان جنگل ها برطرف کنیم و ساز و کاری با هدایت سازمان امور عشایر برای آن فراهم کنیم.
وی خاطرنشان کرد: اعلام آمادگی می کنیم هم در مجلس و هم در شورای برنامه ریزی استان کمک کنیم ظرفیت های لازم بوجود بیاید و مدیرکل امور عشایر در شورای برنامه ریزی استان حق رای داشته باشد.
سهم عشایر ایلام از مالیات بر ارزش افزوده کمرنگ است
در این دیدار مدیرکل امور عشایر استان ایلام نیز گفت: سهم عشایر استان از مالیات بر ارزش افزوده که در اختیار فرمانداری ها است، کمرنگ و به سختی تخصیص داده می شود.
فرشاد یاسمی افزود: در شش ماه اول امسال واریزی برای استان از محل مالیات بر ارزش افزوده دو میلیارد تومان بوده که تنها 700 میلیون تومان آن را به عشایر اختصاص داده اند.
وی در خصوص پلاک کوبی و هویت گذاری دام عشایر در استان ایلام، گفت: پلاک کوبی دام چون هزینه هایی برای عشایر دارد، عشایر استقبال نمی کنند.
نظر دهید