امروز : 03 دی 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : // - 15:15
  • تعداد بازدید : 734
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان امور عشایر ایران اعلام کرد:

افزایش 24 هزار تنی تولید گوشت قرمز توسط عشایر با اچرای زنجیره تولید

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: طی سه سال گذشته و با اجرای طرح زنجیره تولید در مناطق عشایری تولید گوشت قرمز در کشور حدود ۲۴ هزار تن افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان امور عشایر ایران، کرمعلی قندالی امروز دوشنبه 15 بهمن ماه در نشست خبری به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری را از اولویت‌های سازمان امور عشایر ایران عنوان کرد و افزود: تاکنون سه میلیون راس دام عشایر در چرخه زنجیره تولید گوشت قرمز قرار گرفته است.



وی اظهار داشت: در زنجیره تولید گوشت قرمز توسط عشایر اصلاح نژاد دام، اصلاح روش تغذیه دام، کاهش هزینه های تولید، افزایش وزن در واحد دامی و کوتاه کردن دوره پروار را دنبال می‌کنیم.



قندالی با بیان این که سالانه یک درصد از اعتبارات صندوق توسعه ملی به اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری اختصاص می‌یابد، گفت: ظرف سه سال گذشته ۵۰۰ میلیارد تومان از این محل به اجرای زنجیره تولید گوشت قرمز توسط دامداران عشایری کشور اختصاص یافته است.



رئیس سازمان امور عشایر ایران تعداد واحدهای دامی عشایر را طبق گزارش مرکز آمار ایران بیش از ۲۳ میلیون واحد عنوان کرد و گفت: عشایر کشور سالانه ۲۰۰ هزار تن گوشت قرمز تولید و روانه بازار مصرف می کنند.



وی در خصوص علت افزایش قیمت گوشت قرمز در کشور، به افزایش قیمت نهاده‌های دامی و نرخ خدمات اشاره کرد و اظهار داشت: سال گذشته نهاده‌های دامی با ارز ۳۳۰۰ تومان وارد می‌شد اما امسال نهاده‌های دامی با ارز ۴۲۰۰ تومان تامین می شود که ۹۰۰ تومان تفاوت قیمت ارزی است.



قندالی ادامه داد: سایر خدمات مانند داروهای مربوط به سلامت دام نیز افزایش قیمت داشته که بر قیمت گوشت لاشه تاثیر می‌گذارد.



رئیس سازمان امور عشایر ایران در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در خصوص قاچاق دام از کشور، تصریح کرد: عشایر در قاچاق دام نقشی ندارند و این دلال ها هستند که در این حوزه فعالیت می کنند.



وی با اشاره به اختصاص بخشی از درآمد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به عشایر کشور گفت: سال گذشته 70 میلیارد تومان و از ابتدای سالجاری تاکنون نیز از این محل ۱۰۰ میلیارد تومان برای پروژه‌های عشایری تخصیص یافته است.



قندالی با اشاره به پرداخت تسهیلات ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری کشور، اظهار داشت: از ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات ایجاد اشتغال پایدار مناطق روستایی و عشایری تاکنون ۴۰۰ میلیارد تومان به عشایر اختصاص یافته که این رقم تا ۶۰۰ میلیارد تومان نیز قابل افزایش است.



رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به تامین نهاده‌های دامی مورد نیاز دام عشایر توسط تشکل‌های عشایری، اعلام کرد: از ابتدای امسال بیش از ۲۰۰ هزار تن نهاده دامی توسط تشکل‌های عشایری از داخل و مبادی ورودی خریداری و در اختیار عشایر قرار گرفته است و پیش‌بینی می‌کنیم این میزان تا پایان سال به ۳۰۰ هزار تن برسد.



وی درباره کمک‌های دولت برای آبرسانی به عشایر در شرایط خشکسالی بیان داشت: امسال دولت ۴۰ میلیارد تومان برای تامین آب عشایر مصوب کرد که از این میزان ۲۷ میلیارد تومان آن تخصیص و به امور عشایر استان‌ها پرداخت شده است.



قندالی افزود: دولت همچنین امسال مبلغ ۵۰ میلیارد تومان نیز برای یارانه علوفه دام عشایر اختصاص داده است.


 


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب