امروز : 01 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1399/07/05 - 11:06
  • تعداد بازدید : 449
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل امور عشایر فارس:

آبرسانی سیار یک اقدام مدیریت بحرانی است

مدیرکل امور عشایر فارس گفت: آبرسانی سیار اساسا یک اقدام در زمان بحران بوده و با هدف "مدیریت بحران" انجام می‌شود، اما این امر در حوزه اداره کل امور عشایر به یک شرح وظیفه روزانه و دائمی تبدیل شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر فارس، روح اله بهرامی با اشاره به اینکه در حال حاضر آبرسانی سیار توسط 46 دستگاه کامیون تانکر 10 مترمکعبی در ییلاق و قشلاق عشایر انجام می‌گیرد، افزود: فرایند آبرسانی شامل 5 گام تولید و تامین آب، تصفیه و سالم‌سازی، حمل، توزیع و مصرف آب است.


وی ادامه داد: آبرسانی به این روش، با توجه به بالابودن هزینه‌های بهره‌برداری و نگهداری تانکرهای آبرسانی، باعث بالارفتن قیمت تمام شده آب آشامیدنی در مناطق عشایری شده است.



بهرامی بیان داشت: در سال 1398 از محل اعتبارات ماده 10 که به مدیریت بحران اختصاص دارد، 21 پروژه پیشگیرانه در حوزه مدیریت بحران و پروژه‌های مختلفی در مناطق عشایری در راستای راه‌گشایی و مرمت راه‌های عشایری که در اثر بارندگی‌ها دچار آسیب شده‌اند، انجام شده است.



مدیرکل امور عشایر فارس به همکاری‌های این اداره کل در موضوعات مدیریت بحران استان مثل مبارزه با ملخ و کنترل آتش‌سوزی در مراتع اشاره کرد و گفت: با ساماندهی عشایر داوطلب دوستدار محیط‌زیست و در اختیار قراردادن تانکرهای آبرسانی و موقعیت جغرافیایی آب انبارها، مخازن و منابع آب متعلق به این اداره کل، همکاری نزدیکی با سازمان جهادکشاورزی استان و ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری و محیط‌زیست برای مقابله با ملخ و کنترل آتش‌سوزی‌های در مراتع صورت گرفته است.



بهرامی با اشاره به شیوع ویروس کرونا گفت: به منظور پیشگیری از انتشار ویروس کرونا و ایجاد بحران در جامعه عشایر، در همکاری با ستاد کرونای استانداری و دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تمهیدات بهداشتی شامل تاخیر در کوچ، توزیع شیوه‌نامه ها و بروشور ویروس کرونا و توزیع اقلام بهداشتی در بین عشایر بویژه در زمان کوچ و اجرای آموزش‌های انفرادی و گروهی و آگاه‌سازی‌های عمومی در قالب اقدامات آموزشی پدافند غیرعامل صورت گرفت.



وی با اشاره به اینکه با تشکیل کمیته پیشگیری از بحران در اداره کل و تشکیل جلسات دو هفتگی، موضوعات بحران‌محور واکاوی، چاره‌جویی و مدیریت خطرپذیری می‌گردند .


بهرامی افزود: اطلاعیه‌ها، هشدارها و اخطارهای هواشناسی به طور مداوم از طریق پیامک، فضای مجازی، معتمدان محلی به عشایر اطلاع‌رسانی می شود.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب