مدیرکل امور عشایر اصفهان:
25 درصد گوشت قرمز اصفهان توسط عشایر تامین می شود
گفت: عشایر 25 درصد گوشت قرمز مورد نیاز استان را تولید و به بازار مصرف عرضه می کنند.
مدیرکل امور عشایر اصفهان گفت: عشایر 25 درصد گوشت قرمز مورد نیاز استان را تولید و به بازار مصرف عرضه می کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از باشگاه خبرنگاران، مختار اسفندیاری اضافه کرد: یک میلون واحد دامی عشایر از حدود یک میلیون و 350 هزار هکتار از مراتع استان تعلیف و سالانه حدود ده هزار تن گوشت قرمز به بازار استان عرضه می کنند.
وی افزود: عشایر همچنین سالانه 30 هزار متر مربع انواع صنایع دستی از جمله قالی، قالیچه، زیلو، حصیر، خورجین و دستکش معادل یک سوم صنایع دستی این استان را تولید می کنند.
اسفندیاری اظهار کرد: عشایر این استان با جمعیتی بیش از 53 هزار نفر در قالب 9 هزار و 605 خانوار در اردیبهشت وارد مناطق ییلاقی استان ( فریدونشهر، چادگان، سمیرم، شهرضا و دهاقان) شده اند.
مدیرکل امور عشایر استان اصفهان مدت اقامت عشایر در مناطق یاد شده را پنج ماه اعلام کرد و افزود: عشایر این استان، اواخر شهریور و در آستانه فرارسیدن فصل سرما به استانهای جنوبی کشور ( قشلاقی ) کوچ می کنند.
وی افزود: در طی این مدت اداره کل امور عشایر استان اصفهان خدماتی از جمله آبرسانی سیار، تامین سوخت فسیلی و انژی های پاک، بازگشایی ایلرههای عشایری، احداث راههای عشایری، استحصال آب کشاورزی، تامین آب شرب انسان و دام، آموزش ترویج، تکمیل سایت های اسکان ، تامین نهاده های دامی را به عشار ارائه می کند.
نظر دهید