رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان:
107 مدرسه عشایری غیر استاندارد در خوزستان وجود دارد
حمید قنبری گفت: 107 مدرسه دانش آموزی عشایری خطرآفرین و غیراستاندارد با عمر بیش از 30 سال در مناطق عشایری خوزستان وجود دارد.
رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان گفت: 107 مدرسه دانش آموزی عشایری خطرآفرین و غیراستاندارد با عمر بیش از 30 سال در مناطق عشایری این استان وجود دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ایرنا، حمید قنبری در چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز عشایر خوزستان بیان داشت: حدود 600 مدرسه عشایری در استان خوزستان وجود دارد که از این تعداد، 156 مدرسه نوساز، 107 مدرسه خطر آفرین، 82 مدرسه کانکسی، 29 مدرسه کپری، 142 مدرسه چادری و بیش از50 مدرسه استیجاری عشایری است.
وی افزود: طی سه سال گذشته 71 مدرسه عشایری جدید در استان خوزستان تاسیس شده و 46 مدرسه کانکسی جایگزین مدرسه چادری شده است.
قنبری با اشاره به اینکه 14 هزار دانش آموز عشایری در 14 منطقه استانمشغول تحصیل هستند، بیان کرد: اگر در حوزه آموزش و پرورش سرمایه گذاری شود بسیاری از مسائل و مشکلات آموزش و پرورش حل می شود.
امام جمعه موقت اهواز نیز در این مراسم گفت: با وجود آنکه سرمایه های ارزشمندی در مناطق عشایری وجود دارد، بسیاری از مناطق عشایری استان از کمترین امکانات برخوردارند و دانش آموزان و معلم ها برای کسب علم و دانش باید کیلومترها را طی کنند تا بر سر کلاس درس برسند.
حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن حسن زاده با تشویق خیران به منظور کمک رسانی به دانش آموزان عشایر در استان اظهار کرد: هزینه کردن برای دانش آموزان عشایری باعث می شود که فرزندان عشایر در آینده برای توسعه و پیشرفت کشور تلاش کنند.
در این مراسم که با حضور تعدادی از خیران مدرسه ساز و مسئولان استان برگزار شد بسیاری از خیرانی که در مراسم حضور داشتند با پرداخت پول و قول ساخت مدرسه به دانش آموزان مناطق عشایر خوزستان کمک کردند.
نظر دهید