امروز : 04 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1395/05/16 - 09:57
  • تعداد بازدید : 685
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر امور عشایر استان کرمانشاه:

۳۰ درصد گوشت قرمز کرمانشاه توسط عشایر تولید می‌شود

علی اشرف آزادی گفت: بیش از ۳۰ درصد گوشت قرمز کرمانشاه، معادل ده هزار تن در سال، توسط عشایر استان تولید می‌شود.

مدیر امور عشایر استان کرمانشاه گفت: بیش از ۳۰ درصد گوشت قرمز این استان، معادل ده هزار تن در سال، توسط عشایر تولید می‌شود.


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، علی اشرف آزادی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم با اشاره به اینکه عشایر استان کرمانشاه از نظر تعداد دام رتبه چهارم کشور را دارند، اظهار داشت: جامعه عشایری استان کرمانشاه 30 درصد از کل دام استان و هفت درصد از کل دام عشایر کشور را در اختیار دارد.


 


وی تعداد کل واحد دام در اختیار عشایر استان کرمانشاه را بیش از یک میلیون و 549 هزار و 76 واحد اعلام کرد و گفت: از این تعداد واحد دام عشایر استان کرمانشاه یک میلیون و 348 هزار و 416 واحد دامی سبک و 132 هزار و 692 واحد دام سنگین هستند.


 


آزادی افزود: تولیدات سالانه عشایر استان کرمانشاه شامل 10 هزار تن گوشت قرمز، 24 هزار و 500 تن شیر؛ یک هزار و 630 تن الیاف دامی شامل پشم، کرک و مو، 600 تن روغن حیوانی  و بیش از 21 هزار و 900 قطعه از انواع صنایع دستی شامل چیغ، چادر، خورجین، توبره، گلیم، گیوه، قالی و قالیچه، نمد، موج و جاجیم است.


 


مدیر امور عشایر استان کرمانشاه گفت: جامعه عشایری استان کرمانشاه با 14 هزار و 109 خانوار و جمعیتی معادل 79 هزار و 207 نفر در قالب 14 ایل از جمله ایل کلهر، سنجابی، کرند، قلخانی، گوران، ثلاث بابا جانی، جاف، جمهور، ترکاشوند، زوله، زنگنه، بان زرده، پایروند، بالاوند، زردلان و و طایفه مستقل عثمانوند زندگی می کنند.


 


وی با اشاره به اینکه عشایر استان کرمانشاه از لحاظ جمعیت در رده هشتم کشوری قرار دارد، عنوان کرد: جامعه عشایری کرمانشاه 2.4 درصد از کل جمعیت استان و 7.6 درصد از کل جمعیت عشایر کشور را دارا است.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب