امروز : 27 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/09/03 - 10:23
  • تعداد بازدید : 648
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس امور عشایر استان مرکزی:

۱۰ میلیارد ریال برای تامین آب عشایر استان مرکزی هزینه شد

رئیس امور عشایر استان مرکزی با بیان اینکه امسال ۱۰ میلیارد ریال برای تامین آب عشایر استان مرکزی هزینه شده است، گفت: این میزان منابع مالی از محل اعتبارات ملی و برای تجهیز و حفاری ۲ حلقه چاه در ساوه و زرندیه هزینه شده است. وی اظهار داشت: آب آشامیدنی مورد نیاز ۴۰ کانون عشایرنشین استان به صورت سیار و با تانکر تامین می‌شود. مدیر امور عشایر استان مرکزی گفت: ۲ دستگاه تانکر سیار ۱۲ هزار لیتری آب آشامیدنی ۷۰۰ خانوار عشایر این استان را در تابستان امسال تامین کرد. منصوری ادامه داد: ۱۸ تانکر ۲ هزار لیتری ،۱۲ هزار تانکر چرخ‌دار چهار هزار لیتری و ۱۹ آبشخور برای تامین ‌ب آشامیدنی سالم و بهداشتی عشایر این استان امسال تهیه و توزیع شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از امور عشایر استان مرکزی، منصوری با اعلام این خبر افزود: در حال حاضر آب آشامیدنی مورد نیاز ۴۰ کانون عشایرنشین استان به صورت سیار و با تانکر تامین می‌شود.


وی گفت: ۲ دستگاه تانکر سیار ۱۲ هزار لیتری آب آشامیدنی ۷۰۰ خانوار عشایری این استان را در تابستان امسال تامین کرد.


منصوری ادامه داد: ۱۸ تانکر ۲ هزار لیتری ،۱۲ هزار تانکر چرخ‌دار چهار هزار لیتری و ۱۹ آبشخور برای تامین ‌آب آشامیدنی سالم و بهداشتی عشایر این استان امسال تهیه و در بین عشایر استان توزیع شد.


رئیس امور عشایر استان مرکزی یادآور شد: طرح آبرسانی سیار به مناطق عشایرنشین از اواخر خرداد ماه آغاز و تا آبان ماه ادامه دارد و برای تامین آب آشامیدنی عشایر مجوز سه حلقه چاه اخذ شده است.


وی اظهار داشت: ایلات استان مرکزی از متنوع‌ترین جمعیت‌های عشایری کشور هستند چرا که از سراسر کشور در این استان زیست موقت دارند.


منصوری بیان کرد: جایگاه اصلی عشایر ایل مغان و شاهسون بغدادی استان اردبیل است و ایامی از سال را در شهرستان ساوه و زرندیه مستقر هستند.


 رئیس امور عشایر استان مرکزی بیان کرد: عشایر ایل سنگسری نیز که جایگاه اصلی‌شان استان‌های سمنان، تهران و البرز است به‌طور فصلی در شهرستان زرندیه و در منطقه رودشور، چکنه و عباس‌آبادگوی داغ مستقر می‌شوند.


وی ادامه داد: عشایر طایفه کله‌کوهی که  جایگاه اصلی‌شان استان فارس است در زرندیه و عشایر کرد کلهر که بخشی از زیست‌ شان در کرمانشاه است در شهرستان ساوه در منطقه قره‌چای، گزل‌دره و شریف‌آباد ساکن می‌شوند.


منصوری گفت: عشایر دیگر استان ایل ذلکی است که جایگاه اصلی آنان استان لرستان و خوزستان است و در شهرستان خمین و روستای قره‌کهریز زیست موقت دارند.


رئیس امور عشایر استان مرکزی اضافه کرد: جمعیت عشایر استان مرکزی بیش از پنج هزار نفر در قالب یک‌هزار خانوار است که بیشتر در مناطق مختلف ساوه، زرندیه، دلیجان و خمین زندگی می‌کنند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب