امروز : 30 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1397/06/20 - 10:34
  • تعداد بازدید : 818
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی:

یک چهارم گوشت قرمز استان مرکزی توسط عشایر تامین می شود

مجید آنجفی گفت: استان مرکزی در حوزه عشایر از ظرفیت بالایی برخوردار است و یک چهارم گوشت قرمز استان توسط عشایر تامین می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: استان مرکزی در کنار توانمندی‌ های صنعتی، در حوزه عشایری هم از ظرفیت بالایی برخوردار است و یک چهارم گوشت قرمز استان توسط عشایر تامین می شود.


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری مهر، مجید آنجفی در اولین جلسه شورای امور عشایری استان مرکزی که با حضور رئیس سازمان امور عشایر ایران در اراک برگزار شد، اظهار داشت: استان مرکزی نه تنها در حوزه صنعت و کشاورزی از توانمندی و ظرفیت و پتانسیل بالا برخوردار است، بلکه در حوزه عشایری با داشتن بیش از پنج هزار جمعیت عشایری از توانمندی های دامی و کشاورزی خوبی برخوردار است.


 


وی با اشاره به اینکه بیشترین جمعیت عشایری استان مرکزی به میزان ۹۰ درصد در دو شهرستان ساوه و زرندیه  حضور دارند، بیان داشت: سالیانه بیش از پنج هزار تن گوشت قرمز استان توسط جمعیت عشایری استان مرکزی تامین می شود.


 


آنجفی خاطرنشان کرد: از ابعاد اهمیت اداره امور عشایر استان مرکزی این است که به عنوان استان معین، چند استان دیگر را نیز تحت پوشش دارد که این استان ها توسط امور عشایر استان مرکزی مدیریت می شوند.


 


وی ادامه داد: علیرغم شرایط و ظرفیت هایی که عشایر استان مرکزی از آن برخوردار هستند، اما با مشکلاتی نیز مواجه می باشند که بایستی رفع شود.


 


آنجفی خاطرنشان کرد: اگرچه طی سال های اخیر از سوی دولت نسبت به عشایر توجه خاص شده، اما لازم است که از این ظرفیت ها در حوزه کشاورزی و دامی حمایت بیشتری صورت گیرد.


 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب