قائم مقام سازمان امور عشایر تاکید کرد:
کمک به عشایر تلاش برای خودکفایی کشور است
میرولی صفرزاده گفت: کمک به عشایر تلاش در جهت خودکفایی کشور است و این امر می تواند مسیر را برای بالندگی بیشتر کشور هموار کند.
قائم مقام سازمان امور عشایر گفت: کمک به عشایر تلاش در جهت خودکفایی کشور است و این امر در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده می تواند مسیر را برای بالندگی بیشتر کشور هموار کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، میرولی صفر زاده در جشنواره عشایری شهرستان قرچک در روستای ولی آباد اظهار داشت: در نظام مقدس جمهوری اسلامی روستائیان و عشایر از جایگاه با عظمتی برخوردار هستند که نشانه این مهم را می توان در فرمایشات امام راحل و رهبر معظم انقلاب و اهتمام رئیس جمهوری در رفع مشکلات این قشر عظیم از جامعه مشاهده کرد.
وی افزود: روستائیان و عشایر با تلاش و همت خود موجب ارتقاء منزلت کشور شده اند و این که امسال توانسته ایم در زمینه تولید گندم به خودکفایی دست پیدا کنیم نتیجه تلاش و همت این جامعه مولد است.
صفرزاده گفت: یکی از مهمترین افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی این است که بیش از 95 درصد از نیازهای اساسی غذایی در داخل کشور تولید می شود که این امر نتیجه تلاش شبانه روزی و طاقت فرسا و مؤمنانه زنان و مردان روستایی و عشایر است.
قائم مقام سازمان امور عشایر ادامه داد: در تمامی عرصه های انقلاب اسلامی از مبارزات انقلابی، دوران هشت سال دفاع مقدس و عرصه خودکفایی، عشایر و روستائیان در صف نخست قرار داشتند و این امر باعث شد تا بسیاری از اهداف نظام در تولید نیازمندی های کشور محقق شود.
وی تصریح کرد: این که رئیس جمهوری در سفرهای استانی بدون استثنا برنامه ویژه ای برای روستائیان و عشایر دارد نشان از اهمیت ویژه این قشر عظیم و تأثیرگذار جامعه دارد؛ جامعه ای که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در محرومیت کامل به سر می بردند ولی به برکت پیروزی انقلاب اسلامی از نعمت خدمات نظام برخوردار شدند.
صفرزاده گفت: امروز دیگر خواسته های روستائیان و عشایر به تأمین آب، برق و راه محدود نمی شود بلکه نیازهای این قشر به مسائلی از جمله ارتباط با جهان از طریق سیستم های فناوری، ارتقاء مسائل فرهنگی و مشارکت فعال در امور سیاسی، فرهنگی و اجتماعی تبدیل شده که این امر نشان از توسعه یافتگی مناطق روستایی و عشایری دارد.
قائم مقام سازمان امور عشایر بیان داشت: توسعه مناطق روستایی و عشایری یکی از اهداف برنامه ریزی مسئولان نظام است و تلاش می شود تا با بهبود وضعیت درآمد و زندگی، ایجاد فرصت های شغلی پایدار و کمک به رونق اقتصادی مناطق روستایی و عشایری، زمینه تحقق این هدف فراهم شود.
وی افزود: دولت برنامه های ویژه ای برای رونق اقتصادی مناطق روستایی و عشایری طراحی کرده که از ارائه تسهیلات ویژه با سود صفر درصد و یا قرض الحسنه می توان به عنوان یکی از مهمترین این برنامه ها یاد کرد.
گفتنی است، در جشنواره عشایر شهرستان قرچک برنامههایی شامل برپایی سیاهچادر عشایری، پخت نان سنتی، توزیع لبنیات محلی، اسبدوانی، شترسواری، اجرای موسیقی عشایر بختیاری و لری اجرا شد و از عشایر و از دامدار نمونه عشایری و همچنین از خانواده دو شهید والامقام و یک جانباز دفاع مقدس تجلیل به عمل آمد.
نظر دهید