مدیرکل امور عشایر کرمانشاه اعلام کرد:
کاهش وزن گوشت قرمز دام عشایر کرمانشاه بر اثر خشکسالی
علی اشرف آزادی گفت: امسال افزایش تولید لاشه از 16 به 22 کیلو در دستور کار امور عشایر کرمانشاه است.
مدیرکل امور عشایر کرمانشاه افزایش میزان تولید گوشت قرمز را از اهداف مهم امور عشایر این استان دانست و گفت: امسال افزایش تولید لاشه از 16 به 22 کیلو در دستور کار است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، علیاشرف آزادی در کارگروه اقتصادی استان که در استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه خشکسالیهای اخیر موجب کاهش وزن گوشت قرمز دام عشایر استان شده است، اظهار داشت: یکی از مشکلات در حوزه تولیدات عشایری کاهش وزن لاشه در بین عشایر است و اکنون لاشه ۱۶ کیلویی تامین میشود و از مهمترین علت نوسانات هم خشکسالی سنوات اخیر بوده است.
وی افزایش میزان تولید لاشه یا گوشت قرمز را از هدفگذاریهای امور عشایر در استان دانست و افزود: برنامه ما افزایش لاشه از ۱۶ کیلو تا ۲۲ کیلو است و سال گذشته نیز ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون در قالب تسهیلات ارائه شد.
آزادی بیان کرد: با برنامه ریزیهای انجام شده تولیدات عشایر استان به رشد ۷۵ درصد خواهد رسید و از ۱۰ هزار تن تولید گوشت به ۱۷ هزار و ۵۰۰ تن خواهیم رسید و رشد ۴۰ درصدی در اقتصاد جامعه عشایری استان را به دنبال دارد.
مدیرکل امور عشایر کرمانشاه افزود: با وجود فقر مراتع و خشکسالیها اما ۲۰ درصد علوفه دام عشایر از مرتع است و با کارهای تحقیقاتی شده به این نتیجه رسیدیم که محصولات دامی عشایر استان ۲۰ درصد از دامهای صنعتی پاکتر و ارگانیک و سالمتر است.
وی در بحث ساماندهی به عشای کوچروی استان کرمانشاه گفت: ۳۱ هزار خانوار تا پایان برنامه ششم ساماندهی خواهند شد و اولویت اول ما ارائه خدمات به کوچندگان است.
آزادی ارائه خدمات در حوزههای مختلف را از دیگر برنامههای اداره کل امور عشایر استان تا پایان برنامه ششم عنوان کرد و گفت: بنای ما این است که ارائه خدمات به کوچندگان را تا پایان برنامه ششم به صددرصد برسانیم.
مدیرکل امور عشایر کرمانشاه همچنین از در دست اقدام بودن برنامههای توسعه گردشگری در مناطق عشایرنشین استان کرمانشاه خبر داد و گفت: ۱۴۰ میلیون تومان برای بحث گردشگری عشایر مصوب شده است.
نظر دهید