امروز : 30 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1397/06/17 - 10:54
  • تعداد بازدید : 603
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل امور عشایر استان کرمانشاه مطرح کرد:

پرداخت تسهیلات اشتغالزایی تنها به عشایر صاحب دفترچه کوچ‌نشینی فعال

حسن احمدی گفت: در بحث تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایری هنوز هیچ پرداختی نداشته‌ایم و در حال شناسایی غیرعشایرها هستیم.

مدیرکل امور عشایر استان کرمانشاه گفت: در بحث تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایری هنوز هیچ پرداختی نداشته‌ایم و در حال شناسایی غیرعشایرها هستیم.


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری مهر، حسن احمدی در خصوص آمار ثبت‌نام‌کنندگان طرح اشتغال روستایی و عشایری در استان کرمانشاه اظهار داشت: آمار دقیق ثبت‌نام عشایر در سامانه کارا برای دریافت تسهیلات در اختیار اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.


 


وی با بیان اینکه پرداخت این تسهیلات با موانع قانونی مواجه شده است، گفت: بر اساس گزارش اداره کار، حدود ۲ هزار نفر در این سامانه ثبت نام کرده اند. 



مدیرکل امور عشایر استان کرمانشاه با اشاره به اینکه درصدد رفع این موانع هستیم، گفت: به دنبال این هستیم در جلسات آتی شورای اشتغال به ریاست استاندار این موانع حل و فصل و مشکلات عشایر برطرف شود.


 


احمدی گفت: عشایر در بخش های مختلف می توانند تسهیلات بگیرند برهمین مبنا برای دریافت تسهیلات درخواستی به دستگاه های ذی ربط مراجعه می کنند.


 


وی با بیان اینکه در پرداخت تسهیلات برای طرح نگهداری دام داشتی هنوز مشکل وجود دارد افزود: دستورالعمل ابلاغ شده از سوی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مسائل مربوط به عشایر چندان منطبق نیست که درصدد رفع این مشکلات هستیم.


 


مدیرکل امور عشایر استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: درباره طرح پرواربندی مشکلی نیست و تسهیلات یکساله با ۱۰ درصد سود در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.


 


وی درباره ثبت‌نام غیرعشایر در سامانه کارا، گفت: به منظور پیشگیری از هدر رفت منابع هنوز پرداخت تسهیلات نداشتیم اما در یک کمیسیون با حضور مدیرکل اقتصادی استانداری بنا شده امور عشایر، عشایر واقعی را از لیست ثبت نامی تفکیک کند و این تسهیلات تنها به عشایر واقعی پرداخت شود.


 


احمدی خاطرنشان کرد:کسانی که دفترچه دارند و قبلا زندگی عشایری داشتند، عشایر محسوب نمی شوند بلکه عشایر دامدارانی هستند کهکوچ می کنند و خدمات آب رسانی، توزیع آرد را از امور عشایر دریافت می کنند.


 


وی با اشاره به اینکه سقف تسهیلات نگهداری دام داشتی بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان است، افزود: استقبال عشایر به طور طبیعی در راستای طرح های دامداری و نگهداری دام داشتی خوب است که در صدد هستیم مشکل قانونی این طرح حل شود تا در نهایت همه موفق به دریافت شوند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب