مدیرکل مدیریت بحران کمیته امداد:
نوار مرزی کشور از فقر مضاعفی رنج میبرد
احمد دولت آبادی گفت: سامانه راهاندازی شده در کمیته امداد برای شناساندن نقاط محروم و محرومان برای کمک سازمانهای مختلف و مردم به آنها است.
مدیرکل مدیریت بحران کمیته امداد امام(ره) با اشاره به سامانه راهاندازی شده در این نهاد برای شناساندن نقاط محروم و محرومان برای کمک سازمانهای مختلف و مردم به آنها، گفت: نوار مرزی کشور از فقر مضاعفی رنج میبرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، احمد دولتآبادی اظهار داشت: ما نقش دیدبانی حقوق فقرا در مناطق محروم را داریم و امیدواریم که با کمک مردم بتوانیم اقدام موثری برای مناطق دوردست و عشایر فراهم کنیم و به نوعی زبان گویای آنها باشیم.
وی افزود: بر اساس نقشه فقر کشور مصوب سال ۸۸، دو هزار و ۴۵۳ دهستان کشور به پنج گروه تقسیم شدهاند، یک گروه شامل ۹۱۴ دهستان که ۳۷ درصد از این دهستانها را شامل میشوند بدون ضریب هستند و مابقی دهستانها با ضریب ۴ و ۷ و ۸ و ۹ در چهار گروه محروم طبقهبندی شدهاند.
دولت آبادی ادامه داد: سه درصد از دهستانها با ضریب ۶، ۱۰ درصد با ضریب ۷، ۹ درصد با ضریب ۸ و ۲ درصد با ضریب ۹ داریم که گروه آخر شدیدترین نوع فقر را دارند.
مدیرکل مدیریت بحران کمیته امداد امام(ره) اضافه کرد: این دهستانها عموما در نوار مرزی و برخی نقاط در داخل کشور هستند اما به طور کلی ساکنان نوار مرزی از فقر مضاعفی رنج میبرندو در واقع ۶۰ درصد از دهستانهای کشور فقیر هستند.
وی گفت: فقر را میتوان به دوگونه انسانی و محیطی تقسیم کرد؛ کمیته امداد خود را مسئول فقر انسانی میداند و باید به انسانهای نیازمند رسیدگی کند و بر همین اساس سامانه نیازسنجی در کمیته امداد را راهاندازی کردیم که به افراد خیر، سازمانها و مردم، افراد فقیر در فقیر ترین نقاط کشور را معرفی میکند.
نظر دهید