امروز : 01 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1396/11/21 - 10:54
  • تعداد بازدید : 976
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سرپرست امور عشایر کرمانشاه:

عشایر کرمانشاه سالانه 10هزار تن گوشت قرمز تامین می کنند

حسن احمدی گفت: عشایر کرمانشاه با دارا بودن 1.5 میلیون دام، سالانه ده هزار تن گوشت قرمز استان را تامین می کنند.

سرپرست امور عشایر کرمانشاه گفت: عشایر  این استان با دارا بودن 1.5 میلیون دام، سالانه ده هزار تن گوشت قرمز و 30 درصد نیاز پروتئینی استان را تامین می کنند.


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایران به نقل از خبرگزاری ایسنا، حسن احمدی در دیدار نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه به مناسبت دهه فجر با اشاره به نقش پر رنگ عشایر کرمانشاه در تولیدات دامی و لبنی، اظهار داشت: عشایر استان کرمانشاه همچنین با تولید سالانه 25 هزار تن شیر، 1800 تن الیاف دامی(پشم، کرک، مو) و 600 تن روغن حیوانی در چرخه تولید کشور نقش آفرینی می کنند.


 


وی بیان داشت: سالانه با 25 دستگاه آبرسان سیار آب شرب مورد نیاز عشایر استان تامین می‌شود، ضمن اینکه بخشی از جو و آرد مورد نیاز عشایر نیز از سوی این اداره کل تامین می شود.


 


احمدی ادامه داد: نگهداری راه های عشایری، اسکان عشایر در صورت تمایل آنان، اختصاص تسهیلات با کارمزد پایین از دیگر خدماتی است که به عشایر استان ارائه می‌شود.


 


سرپرست امور عشایر استان کرمانشاه با بیان اینکه 4.5 درصد جمعیت استان کرمانشاه عشایر هستند، گفت: جامعه عشایری استان کرمانشاه با 14 هزار خانوار عشایری در قالب 14 ایل حدود 80 هزار نفر جمعیت دارند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب