امروز : 29 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1397/10/19 - 10:25
  • تعداد بازدید : 860
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی:

عشایر خراسان شمالی تا ۱۴۰۰ به پنل‌های خورشیدی مجهز می‌شوند

مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی از تجهیز تمام خانوارهای عشایری خراسان شمالی تا سال ۱۴۰۰ به پنل‌های خورشیدی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل ازخبرگزاری تسنیم، محمدرضا قلی پور اظهار داشت: برای تامین برق مورد نیاز عشایر استان٬ تا کنون تعدادی از پنل‌های خورشیدی توزیع شده و توزیع 1300 دستگاه پنل خورشیدی نیز در سال 97 و 98 از برنامه‌های جدی این اداره‌کل است.


وی افزود: تا سال 1400 تمام 3800 خانواده عشایری استان به این پنل‌ها مجهز می‌شوند.


 قلی پور با اشاره به کمبود منابع آبی در سال گذشته و سال جاری و مشکلات عشایر استان برای تامین آب٬ اظهار داشت: قسمت آبرسانی این اداره‌کل در تمام شهرستان‌ها فعال بودند و کمبود آب در مناطق عشایری احساس نشده و منابع و ناوگان آبرسانی استان نیز تجهیز شده است.


مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی ادامه داد: برای تامین علوفه در کوچ قشلاقی از ابتدای سال با توجه به افزایش قیمت نهاده‌های دامی٬ تدابیری اتخاذ شده و تشکل‌ها فعال شدند و علوفه دامی عشایر تهیه و در اختیار آنان قرار گرفته است و عشایر استان نگران تامین علوفه دامی نباشند.


قلی پور با اشاره به اقداماتی که برای سوخت‌رسانی به عشایر استان صورت گرفته، اظهار داشت: تامین سوخت عشایر هم یک دغدغه جدی است که برای این موضوع تمهیدات لازم اندیشیده شده و عشایر با حضور در مناطق قشلاقی٬ کوپن نفت دریافت می‌کنند و در نوبت‌های مختلف این کوپن‌ها توزیع و نفت مورد نیاز را می‌گیرند.



وی با اشاره به دغدغه عشایر استان برای فروش محصولات دامی٬ بیان داشت: خرید محصولات دامی عشایر از ابتدا تا انتها رصد می‌شود و در فروش دام‌ها هم این موضوع رصد کامل شده و در اختیار تشکل‌ها قرار گرفته است.


وی ادامه داد: پیگیر هستیم تا 20 هزار راس دام عشایر در استان ذبح و فروخته شود و با آستان قدس نیز مذاکراتی برای خرید بخشی از محصولات دامی عشایر استان توسط صورت گرفته است.


مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی از تخصیص بیش از چهل میلیارد ریال اعتبار در قالب تسهیلات بانکی جدید برای عشایر استان خبر داد و افزود: این تسهیلات به میزان چهل و سه میلیارد و هفتصد میلیون ریال از محل اعتبارات موضوع بند ب ماده 52 قانون الحاق 2 برای توانمندسازی، اصلاح و افزایش بهره‌وری زنجیره تولید گوشت قرمز عشایر استان در قالب تسهیلات با کارمزد 10 درصد تخصیص داده شده است.



وی با اشاره به معرفی عشایر متقاضی این تسهیلات به بانک عامل، افزود: عشایر پس از انجام تشریفات بانکی از تسهیلات اختصاص داده شده بهره‌مند می شوند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب