مدیرکل امور عشایر آذربایجان شرقی:
عشایر آذربایجان شرقی سالانه 11 هزار تن گوشت قرمز تولید می کنند
گفت: عشایر آذربایجان شرقی سالانه ۱۱ هزار و 39 تن گوشت قرمز، ۴ هزار تن شیر و ۱۶۰۰ تن پشم تولید می کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ایرنا، سید محمدحسن آل هاشم روز یکشنبه 30 دی ماه در نشست شورای عشایری استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: 20درصد دام سبک و 3.6 درصد دام سنگین استان در اختیار عشایر است و 20 درصد گوشت قرمز و 23 درصد صنایع دستی استان را تولید می کنند.
وی افزود: عشایر استان سالانه 510 هزار راس دام به بازار مصرف کشور عرضه می کنند و 44 هزار و 712 هزار هکتار از اراضی کشاورزی (آبی و دیم) و حدود یک میلیون هکتار مراتع استان در اختیار آنان است.
آل هاشم افزود: تولیدات صنایع دستی در این استان شامل قالی، تابلو فرش، گلیم، جاجیم و ورنی است که بخش مهمی از رونق اقتصادی استان است.
مدیرکل امور عشایر آذربایجان شرقی گفت: بر اساس آخرین سرشماری عشایر کوچنده کشور در سال 1387، جمعیت عشایری آذربایجان شرقی در دوره ییلاقی 70 هزار و 577 نفر و در دوره قشلاق 4 هزار و 857 نفر است.
وی افزود: شهرستان های عشایرنشین استان به ترتیب خداآفرین، کلیبر، اهر، میانه، چاراویماق، سراب و هریس است.
آل هاشم ادامه داد: آذربایجان شرقی در فصل قشلاقی 3.7 درصد و در فصل ییلاق با توجه به کوچ عشایر از استان های همجوار از جمله اردبیل، زنجان و آذربایجان غربی، 6 درصد از جمعیت عشایر کشور را به خود اختصاص می دهد.
نظر دهید