امروز : 01 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1396/10/19 - 14:33
  • تعداد بازدید : 618
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌ غربی:

عشایر آذربایجان‌غربی سومين استان عشايري كشور محسوب مي شوند

بهرام زینال زاده گفت: عشایر آذربایجان‌غربی با دارا بودن 15 هزار و 599 خانوار با جمعیت بیش از 103 هزار نفر سومین استان عشایری کشور از محسوبمي شوند.

مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌ غربی گفت: عشایر آذربایجان‌غربی با دارا بودن 15 هزار و 599 خانوار و جمعیت 103 هزار و 902 نفر در قالب 12 ایل و 21 طایفه مستقل، سومین استان عشایری کشور از نظر جمعیت محسوب مي شوند.



به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری فارس، بهرام زینال‌زاده اظهار کرد: عشایر آذربايجان غربي دو میلیون واحد دامی در اختيار دارند و حدود 20 درصد پروتئین و سایر فرآورده‌های دامی استان را تولید و به بازار مصرف عرضه می‌کنند.



وی با بیان اینکه سهم آذربایجان‌غربی از طبیعت‌گردی و گردشگری با توجه به پتانسیل هاي موجود در استان بسيار کم است، افزود: برای استفاده از این ظرفیت باید تشکل‌های فعال در زمینه گردشگری به میدان بیایند و تحول عظیمی در زمینه جذب گردشگر در استان ایجاد کنند.




مديركل امور عشاير آذربايجان غربي ابراز داشت: آذربایجان‌غربی از نظر داشتن طبیعت بکر و صنایع‌دستی یکی از استان‌های مستعد کشور است و زندگی عشایر استان برای بسیاری از گردشگران خارجی که در دنیای مدرن زندگی کرده و چندان با زندگی ساده و بی‌ریای عشایری آشنايي ندارند از جذابیت  بالایی برخوردار است.



زینال‌زاده با اشاره به اینکه گردشگرانی که به مرز کشور وارد می‌شوند باید آنها را با برنامه‌ریزی به طبیعت و نقاط بکر ایران برد، عنوان کرد: در آذربایجان‌غربی برای آشنایی مسافران با طبیعت و حال و هوای زندگی عشایری 10 تشکل عشایری در زمینه جذب گردشگر ایجاد شده است.





وی با بیان اینکه آذربایجان‌غربی از نظر مساحت یک استان طولی است، اضافه کرد: برای سفر از شمال استان به جنوب استان باید مسیر طولانی طی شود برای این منظور توجه به زیرساخت‌های راهی در آذربایجان‌غربی ضروری است.





مديركل امور عشاير آذربايجان غربي با بیان اینکه در کنار ساخت هتل‌های چند ستاره باید به ساخت اقامتگاه‌های بوم‌گردی توجه ویژه‌ای صورت بگیرد، افزود: در این مکان‌ها تنها نباید به فکر تامین جای خواب و استراحت برای گردشگران بود بلکه باید غذاهای سنتی استان نیز طبخ و در اختیار آنان قرار گیرد و در مواردی برخی برنامه‌های سنتی و بومی به آنها شناسانده و معرفی شوند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب