امروز : 27 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/08/26 - 14:13
  • تعداد بازدید : 334
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون سازمان امور عشایر ایران:

سرشماری عشایری به صورت ثبتی مبنایی انجام می‌شود

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور عشایر ایران گفت: سرشماری میدانی جمعیت عشایری دیگر انجام نمی شود و از امسال سرشماری این جمعیت بر اساس سامانه «ثبتی مبنا» انجام می‌گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر آذربایجان غربی، بهرام میرآخورلی در حاشیه دوره آموزش "مدیریت بودجه و رویکردهای آن" در ارومیه و در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در حال حاضر یک میلیون و ۱۸۰ هزار نفر از جمعیت کشور را عشایر تشکیل می‌دهند که این آمار توسط سامانه «ثبتی مبنا» استخراج شده و به روز و دقیق است.


وی با اشاره به اینکه این تعداد جمعیت در قالب ۲۳۰ هزار خانوار در ۳۱ استان کشور ساکن هستند، ادامه داد: ۳۴ میلیون هکتار از اراضی ملی در اختیار این تعداد عشایر است.


میراخورالی با اشاره به میزان تولید گوشت قرمز توسط عشایر، اظهار داشت: عشایر کشور سالانه ۱۹۵ هزار تن گوشت قرمز تولید و روانه بازار مصرف می‌کنند که هدف ما توجه به زنجیره تولید گوشت قرمز توسط عشایر است.


معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان عشایر کشور گفت: با توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز می‌توان زمینه اشتغال و درآمدزایی بیشتر برای عشایر کشور را فراهم کرد.


وی ادامه داد: توسعه زنجیره گیاهان دارویی از دیگر اهداف این سازمان است زیرا گیاهان دارویی مناطق عشایری یکی از بهترین نوع گیاهان هستند.


میراخورلی تاکید کرد: با توسعه زنجیره گیاهان دارویی عشایر در زمینه بسته‌بندی و جمع‌آوری گیاهان دارویی فعالیت می‌کنند و این امر موجب رونق اقتصادی جامعه عشایری می‌شود.


معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور عشایر ایران بیان کرد: دفاع از حق و حقوق جامعه عشایری مهمترین هدف ما است و مدیران استانی نیز باید در این راستا اقدامات موثری را انجام دهند.


وی اظهار داشت: فراکسیون عشایری مجلس یکی از بزرگترین فراکسیون‌ها با ۱۷۴ عضو است که برای دفاع از حق و حقوق جامعه عشایری تلاش می‌کنند.


بر اساس این گزارش، سرپرست امور عشایر آذربایجان‌غربی نیز در این جلسه گفت: امسال ٢٩۵ میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای پایداری شغلی، تولید گوشت قرمز و علوفه موردنیاز دام‌ عشایر استان و تسهیلات سرمایه در گردش اختصاص یافته است.


علی بهادری افزود: ٢۴۵ میلیارد ریال از این میزان، تسهیلات سرمایه در گردش بوده با بازپرداخت یکساله و سود ١٠ درصد به متقاضیان پرداخت می‌شود.


وی ادامه داد: ۴٩ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال نیز، تسهیلات با سود 4 درصد از محل اعتبارات خشکسالی است که با بازپرداخت پنج‌ساله توزیع می‌شود.


بهادری بیان کرد: با توجه به نقش مهم زنان در جامعه عشایری و در راستای حمایت از  ٢5 صندوق اعتبارات خرد زنان عشایری استان، چهار میلیارد ریال از تسهیلات خشکسالی به این قشر پرداخت می‌شود.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب