امروز : 28 آذر 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : // - 09:36
  • تعداد بازدید : 838
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
تولیدات دامی عشایر تا 3 ماه آینده وارد بازار می شود

دولت با تمهیدات اصولی نرخ گوشت را به تعادل برساند

نماینده مردم شیراز در مجلس گفت: تولیدات دامی عشایر 2 تا 3 ماه آینده وارد بازار می شود؛ بنابراین دولت با اتخاذ تمهیدات اصولی می تواند در آن مقطع نرخ گوشت را به تعادل برساند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس،گفت: تولیدات دامی عشایر 2 تا 3 ماه آینده وارد بازار می شود؛ بنابراین دولت با اتخاذ تمهیدات اصولی می تواند در آن مقطع نرخ گوشت را به تعادل برساند.


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، علی اکبری در گفت و گو با خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه ما در فصل عرضه دام توسط عشایر در بازار به سر نمی بریم،  افزود: افزایش تقاضا برای خرید گوشت توسط شهروندان نباید بر نرخ تولیدات دامی تاثیر بگذارد.


 


وی در خصوص وضعیت بازار مواد غذایی در آستانه شب عید، گفت: در مناسبت هایی همچون ایام نوروز با توجه به سنت پسندیده صله رحم بدیهی است با افزایش تقاضا برای خرید مواد غذایی در بازار روبرو می شویم؛ بنابراین دولت نباید اجازه دهد جو روانی برای خرید محصولات غذایی در بازار ایجاد شود.


 


اکبری با بیان اینکه افزایش تقاضا برای خرید گوشت توسط شهروندان نباید بر نرخ تولیدات دامی تاثیر بگذارد،تصریح کرد: مردم با خرید گوشت بر طبق نیاز مصرفی می توانند از شتاب زدگی خرید تولیدات دامی به نحو اصولی جلوگیری کنند.


 


نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی یادآورشد: دولت بطور معمول برای عدم ایجاد کسری در بازار مرغ و گوشت در ایام نوروز برنامه ریزی جامع تدارک می بیند، بنابراین دولت می تواند با توزیع به موقع فرآورده های گوشتی در بازار از گرانی فرآورده های دامی در بازار جلوگیری کند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب