امروز : 01 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1396/10/23 - 15:07
  • تعداد بازدید : 555
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایری کشور:

دانش آموزان عشایر کشور به یک هزار کانکس آموزشی نیاز دارند

محمدرضا سیفی از نیاز دانش آموزان عشایر کشور به حداقل یک هزار کانکس آموزشی برای تحصیل خبر داد.

سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایری از نیاز دانش آموزان عشایر کشور به حداقل یک هزار کانکس آموزشی برای تحصیل خبر داد و از خیرین مدرسه ساز خواست در این حوزه به آموزش و پرورش کمک نمایند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ایرنا، محمدرضا سیفی در حاشیه بازدید از برخی مدارس روستایی و عشایری دو شهرستان گنبدکاووس و مراوه تپه واقع درشرق استان گلستان گفت: هم اکنون 182 هزار دانش آموز عشایری در 6100 باب مدرسه اعم از ساختمانی، گلی و کپری، کانکس و چادر مشغول تحصیل هستند.


وی افزود: از مجموع مدارس عشایری کشور، یک هزار مدرسه در کانکس های آموزشی و 900 مدرسه در چادر برپا می شود که با توجه به وضعیت نامناسب برخی از این نوع مدارس نیاز به بهسازی و اضافه شدن یک هزار کانکس آموزشی دیگر احساس می شود.


سیفی اضافه کرد: استفاده از کانکس های آموزشی برای عشایر کوچنده که فاصله آنان با روستای دارای مدرسه زیاد بوده و از طرفی نیز جمعیت دانش آموزی کمتری دارند، مقرون به صرفه است.


وی افزود: سیاست آموزش و پرورش عشایری علاوه بر استفاده از کانکس های آموزشی، تجمیع مدارس بویژه 502 باب مدرسه شبانه روزی متعلق به آموزش و پرورش عشایری و برقراری سرویس ایاب و ذهاب رایگان برای دانش آموزان عشایری است. 


سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایری کشور یادآور شد: در اجرای طرح تجمیع مدارس عشایری که از پارسال با تجمیع 200 باب مدرسه شبانه روزی آغاز شده، هماهنگی های لازم با مدیران کل آموزش متوسطه دوره اول و دوم، فنی و حرفه ای و کار و دانش وزارت آموزش و پرورش صورت گرفته است. 


سیفی درپاسخ به آخرین وضعیت اجرای طرح نصب پنل خورشیدی در مدارس عشایری برای تولید برق مصرفی، گفت: این طرح به دلیل تخصیص نیافتن بودجه هنوز اجرا نشده است.


وی گفت: اجرای این طرح برای مدارسی که در مناطق سخت گذر و همچنین کانکس های آموزشی سیار، بسیار مفید است.


سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایری کشور از قطع همکاری با 620 سرباز معلم در مدارس عشایری کشور خبر داد و اضافه کرد: به جای این سرباز معلم ها از سال آینده از معلمان با تجربه و با دادن امتیازات لازم استفاده می شود تا کیفیت آموزشی ارتقا یابد.


وی با اشاره به پرداخت نشدن 9 ماه از معوقات معلمان آموزشی مدارس عشایری شامل حق کوچ، حق اسکان و حق ایاب و ذهاب، اضافه کرد: پیگیری های لازم در این حوزه انجام شده که امیدواریم منجر به نتیجه شود.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب