امروز : 29 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1397/10/18 - 09:59
  • تعداد بازدید : 798
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس امور عشایر استان مرکزی اعلام کرد:

تولید سالانه 5 هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان مرکزی

رئیس امور عشایر استان مرکزی از تولید سالانه 5 هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر این استان و عرضه به بازار مصرف خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، علی اکبر منصوری گفت: عشایر استان مرکزی حدود۲۰ درصد از دام سبک استان را در اختیار دارند و تولیدات گوشتی آنان حدود ۵ هزارتن در سال است و حدود دو هزار 400 تن تولیدات لبنی در سال دارند.


وی بیان داشت: در زمینه تامین نهاده های دامی، یک کارگاه خوراک دام در شهرستان ساوه با اعتبار ۸۰۰ میلیون تومان در حال ایجاد است.


منصوری افزود: در ۹ ماهه اول سال سه هزار تن نهاده دامی توزیع شده و در حال پیگیری برای تامین نهاده دامی برای فصل زمستان هستیم.


 رئیس امور عشایر استان مرکزی گفت: یکی از بزرگترین پروژه‌های امور عشایر استان پروژه آبرسانی به ۱۴ محله عشایری شهرستان زرندیه است با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال است.


وی میزان تسهیلات پرداختی به عشایر استان را از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی ۲۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان نیز از محل اعتبارات ماده ۱۰ و ۱۲ خشکسالی به عشایراین استان اختصاص پیدا کرده است.


منصوری گفت: در زمینه آموزش و ترویج، یکهزار و ۲۰۰ ساعت نفر آموزش به عشایر استان در خصوص تشکل‌های عشایری ارائه شده و ردیف بودجه آن نیز از محل اعتبارات ملی و شرکت تعاونی های عشایری تامین شده است.


رئیس امور عشایر استان مرکزی خاطرنشان کرد: عشایر استان مرکزی شامل ۷۷۱ خانوار با جمعیت پنج هزار نفر هستند که در قالب شش ایل و دو طایفه مستقل در شهرستان‌های ساوه زرندیه، خمین و دلیجان مستقر می‌باشند.


وی افزود: عشایر شهرستان های ساوه و زرندیه حدود 90 درصد عشایر استان مرکزی را تشکیل می دهند و به استان های همجوار شامل تهران، البرز، مازندران، قزوین و استان قم کوچ می‌کنند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب