مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس:
باید اثرات فاخر و ماندگار در خصوص اقوام و عشایر تولید شود
مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس گفت: باید اثرات فاخر و ماندگار در خصوص اقوام و خدماتی که جمهوری اسلامی به عشایر داده است تولید شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر فارس، مدیرکل صدا و سیما مرکز فارس درنشست با مدیرکل امور عشایر فارس، فرمانده سپاه و مدیر آموزش و پرورش عشایر فارس اظهار داشت: یکی از برجسته ترین ظرفیت های استان فارس ظرفیت اقوام بویژه عشایر در استان است و تعبیر هر سیاه چادر یک بنگاه اقتصادی تولیدی است کاملا صحیح است،
پهلوانیان با اشاره به اینکه استان فارس یک ایران کوچک است، گفت: حضور اقوام و طوایف مختلف در استان منجمله ترک، لر و عرب جایگاه و منزلت و موقعیت بخصوصی به استان فارس داده است که باید با هم افزایی نهادها و ادارات ذیربط اثرات فاخر و ماندگار در خصوص اقوام و زندگی آنها و خدماتی که جمهوری اسلامی به عشایر داده تولید شود.
مدیرکل امور عشایر فارس نیز در این نشست گفت: از گذشته تا به امروز صداوسیمای مرکز فارس زبان گویای عشایر استان بوده است.
کریمی با اشاره به اینکه عشایر فارس تولید 25 درصد از گوشت قرمز و 45درصد از صنایع دستی استان را برعهده دارند، افزود: انتظار است صدا و سیمای مرکز فارس که همیشه زبان گویای عشایر استان بوده بیش از پیش توانمندی های آنان را به آحاد جامعه معرفی نماید.
وی بیان داشت: قشر مولد عشایر همواره در حراست از نظام جمهوری اسلامی پیش قدم بوده اند و تا به امروز از اقشار ولایتمدار جامعه هستند که نشانه های آنرا در تاریخ زندگی آنان چه در زمان جنگ با انگلستان و چه در 8 سال دفاع مقدس می توان یافت.
مدیرکل آموزش و پرورش عشایری فارس نیز با اشاره به اینکه آموزش و پرورش عشایری فارس متولی تعلیم و تربیت 12000 دانش آموز عشایری است، گفت: درحال حاضر 5000 دانش آموز عشایری در فارس به صورت شبانه روزی از خدمات تحصیلی و آموزشی استفاده می کنند که در میان آنان نخبگان و پتانسیل های علمی زیادی وجود دارد.
فرمانده سپاه عشایر استان فارس نیز با اشاره به اینکه فارس بیشترین جامعه عشایری را در کشور دارا است، گفت: عشایر فارس 3000 شهید تقدیم نظام و انقلاب کرده اند و همیشه در کنار رهبری و نظام بوده اند.
نظر دهید