مدیر امور عشایر کرمانشاه خبر داد:
اواخر فروردین کوچ بهاره عشایر کرمانشاه آغاز می شود
علی اشرف آزادی از آغاز کوچ بهاره 14هزار خانوار عشایری استان کرمانشاه به مناطق ییلاقی از اواخر فروردین ماه خبر داد.
مدیر امور عشایر کرمانشاه از آغاز کوچ بهاره 14هزار خانوار عشایری این استان به مناطق ییلاقی از اواخر فروردین ماه خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایرکرمانشاه، علی اشرف آزادی اظهار داشت: با گرم شدن هوا در مناطق قشلاقی، جامعه عشایری استان کرمانشاه با دارابودن یک میلیون و 500 هزار راس دام از اواخر فروردین تا پایان اردیبهشت ماه کوچ بهاره خود را به سمت مناطق سردسیر و ییلاقی استان آغاز می کنند.
وی ادامه داد: عشایر استان کرمانشاه در کوچ بهاره مسافتی حدود 15تا 700 کیلومتر را در مدت 30 روز طی میکنند تا به محل سکونت و استقرار خود برسند.
آزادی با بیان اینکه کوچ عشایر استان به دو صورت درون استانی و برون استانی انجام می شود، گفت: عمده عشایر استان در مناطق ییلاقی درون استان و استان های همدان و لرستان مستقر خواهند شد.
مدیر امور عشایر استان کرمانشاه با اشاره به نقش عشاير استان در توليد گوشت قرمز و سايرفرآورده هاي دامي، ابراز داشت :عشاير کرمانشاه سالانه با توليد بیش از ده هزار تن گوشت قرمز،24500تن شير،600تن روغن حيواني و افزون بر1630تن انواع الياف دامي، نقش بسزايي در توليدفرآورده هاي دامي و اقتصاد استان دارند.
وی با اشاره به خدمات رساني به عشاير استان توسط مدیریت امور عشایر کرمانشاه، گفت: از ابتداي فصل قشلاق تاكنون با بكارگيري 39 دستگاه كاميون تانكردار، روزانه بيش از هزار مترمكعب آب آشاميدني سالم جهت مصرف شرب خانوار و دام بين بيش از7000خانوار عشايری استان توزيع شد و در صورت تخصیص اعتبار مناسب، كار آبرساني سیار در شش ماهه اول سال 95 نیز بطور مستمر ادامه می یابد.
آزادی با اشاره به برنامه ريزي انجام شده جهت كوچ بهاره عشاير گفت: تمهیدات لازم برای کوچ بهاره عشایر اندیشیده شده است و طبق هماهنگي بعمل آمده با فرمانداران و ادارات و ارگانهاي ذيربط در استان های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، همدان و لرستان كار ارائه خدمات رفاهي، بهداشتي، آموزشي و مسائل امنيتي عشاير در مسيرهاي كوچ و مناطق استقرار انجام خواهدشد.
مدير امور عشاير استان کرمانشاه گفت: در زمان كوچ عشاير كشيك شبانه روزي در مديريت امور عشاير استان برقرار و شماره تلفنهاي 2-38236001 آماده پاسخگويي به مسائل و پيگيري مشكلات عزيزان عشايری مي باشد.
وی در پايان با توجه به فرابخشی بودن مسائل و مشکلات جامعه عشایری، از دستگاهها و ارگانهاي خدمات رسان استان خواست تا همكاري و وجه بيشتری در خدمات رسانی به جامعه مولد عشايری داشته باشند.
نظر دهید