مدیرکل امور عشایر اصفهان خبر داد:
افزایش 5 هزار تنی تولید گوشت قرمز توسط عشایر اصفهان
مختار اسفندیاری گفت: با اجرای طرح افزایش زنجیره تولید، تولیدات عشایر اصفهان از شش هزار تن به تولید 11 هزار تن گوشت در سال رسید.
مدیر کل امور عشایر استان اصفهان گفت: با اجرای طرح افزایش زنجیره تولید گوشت قرمز، تولیدات عشایر اصفهان از شش هزار تن به تولید 11 هزار تن گوشت در سال رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مختار اسفندیاری گفت: اسفندیاری افزود: این طرح با هدف امنیت غذایی، تحقق اهداف طرح اقتصاد مقاومتی، حفظ مراتع و جنگل ها، افزایش کیفیت گوشت قرمز و جلوگیری از واردات بی رویه گوشت قرمز اجرا شده است.
وی گفت: عشایر اصفهان یک میلیون راس دام سبک دارند که با اجرای این طرح، تا کنون 20 هزار راس دام سبک تحت پوشش قرار گرفته است و در صورت افزایش اعتبار 30 هزار راس دام دیگر در این طرح قرار می گیرند.
اسفندیاری با اشاره به اختصاص سالانه 45 میلیارد ریال برای اجرای این طرح، افزود: هم اکنون در حدود 300 پروار بندی کوچک و بزرگ با بیش از 500 خانوار عشایری در استان فعالند که در صورت افزایش اعتبار، میزان تولیدی گوشت قرمز توسط عشایر اصفهان به 14 هزار تن در سال افزایش خواهد یافت.
نظر دهید