معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری:
اختصاص 354 میلیارد تومان تسهیلات کم بهره به روستائیان و عشایر
سیدابوالفضل رضوی گفت: با مصوبه مجلس قرار است 354 میلیارد تومان تسهیلات کم بهره به ساکنان مناطق روستایی، مرزی و عشایری پرداخت شود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: در سالجاری و با مصوبه مجلس قرار است 354 میلیارد تومان تسهیلات کم بهره به ساکنان مناطق روستایی، مرزی و عشایری پرداخت شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ایسنا، سیدابوالفضل رضوی در جلسه شورای اداری استان اردبیل
به اهمت عملیاتی شدن مبانی اقتصاد مقاومتی با برنامهریزیهای دقیق و درست اشاره کرد و بیان کرد: ما باید در پنج شاخص تعیین شده در اقتصاد مقاومتی اعم از عدالت بنیانی، دانش بنیانی، مردم محوری، درونزایی و برونزایی بتوانیم به اهداف تعریف شده که همان برقراری عدالت در توزیع اعتبارات در مناطق مختلف است دست پیدا کنیم.
وی ادامه داد: بر همین اساس و با اذن مقام معظم رهبری و مصوبه مجلس اعتبارات خوبی برای ایجاد تحول اقتصادی در مناطق روستایی تعریف شده است که در قالب اشتغال روستایی این تسهیلات با نرخ سود 4 و 6 درصد برای مناطق مرزی و محروم پرداخت میشود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری سهم استان اردبیل را 2.95 صدم درصد از این اعتبارات اعلام و اظهار کرد: در مجموع قرار است 354 میلیارد تومان تسهیلات برای روستائیان و ساکنان مناطق عشایری و مرزی پرداخت شود که این خود میتواند زمینه اشتغال پایدار را در این مناطق فراهم کند.
رضوی خاطرنشان کرد: سقف تسهیلات پرداختی برای هر پروژه 10 تا 15 میلیارد تومان خواهد بود که به استانها اختیار کامل داده شده است تا آیین تسهیلات را به بهترین شکل پرداخت کنند که قرار شده است برای از بین رفتن مشکل وثیقه بانکی روستائیان و عشایر سند روستایی، ملک سکونتگاه آنها سفته و محل اجرای پروژه به عنوان ضمانت در نظر گرفته شود.
وی به مهلت سه ساله به عنوان دوره تنفس در بازپرداخت تسهیلات و 6 سال زمان بازپرداخت این تسهیلات اشاره و کرد و افزود: قرار شده است در شهرهای زیر 10 هزار نفر سرمایه در گردش به طرحها پرداخت شود که کارمزد آن نیز 10 درصد خواهد بود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: برای واحدهای اشتغالزای روستایی تا پنج سال مالیات با نرخ صفر درصد اعلام میشود و در مناطق محروم 10 تا 15 سال صاحبان واحدهای تولیدی به ویژه کارگاهها و شرکتهای دانش بنیان از پرداخت مالیات معاف خواهند بود.
نظر دهید