معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد:
اختصاص 137 میلیارد تومان اعتبار برای آموزش و پرورش عشایری در برنامه ششم
گفت: در قانون برنامه ششم توسعه 137 میلیارد تومان اعتبار برای ارتقای آموزش و پرورش عشایری در نظر گرفته شده است و امیدواریم بتوانیم اعتبارات بیشتری جذب کنیم.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: در قانون برنامه ششم توسعه 137 میلیارد تومان اعتبار برای ارتقای آموزش و پرورش عشایری در نظر گرفته شده است و امیدواریم بتوانیم اعتبارات بیشتری جذب کنیم.
از ارائه طرحی به شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش به منظور افزایش ماندگاری معلمان عشایری خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ایسنا، رضوان حکیم زاده گفت: یکی از پیشنهادات ما این بود که از میان فارغالتحصیلان دوره متوسطه عشایر سهمیهای را برای ورود به عرصه معلمی در عشایر در نظر بگیریم تا معلمان آگاه که تجربه زندگی در مناطق عشایری دارند را جذب کنیم.
وی افزود: معلمانی که در عشایر تدریس میکنند جزو سختکوش ترین ها و زحمتکشترینها هستند و در کلاسهای چندپایه، اغلب نوآموزان پیش دبستانی را نیز تحت پوشش قرار میدهند که باید برای جذب و نگهداشت این معلمان اقداماتی انجام دهیم و حتما برای آنان برنامهریزی داشته باشیم.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه شورای معاونان وزارتخانه از ما خواسته بود طرحی را در این زمینه ارائه دهیم گفت: یکی از پیشنهادات ما این بود که از میان فارغالتحصیلان دوره متوسطه عشایر سهمیهای را برای ورود به عرصه معلمی در عشایر در نظر بگیریم تا معلمان آگاه که تجربه زیست در عشایر را دارند جذب کنیم.
حکیم زاده ادامه داد: این طرح دارای مزیتهایی است از جمله آنکه دیگر معلمان با گذشت زمان درخواست انتقالی نمیدهند و ماندگاری بیشتری در منطقه محل خدمت خود خواهند داشت.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 6100 مدرسه عشایری در سطح کشور وجود دارد و بیش از 180 هزار دانش آموز در این مدارس تحصیل میکنند، عنوان کرد: برای اداره این مدارس، نزدیک به 17 هزار نیروی انسانی ارائه خدمت میکنند.
یکی دیگر از برنامههایی که دنبال می کنیم پیگیری اختصاص حق سختی کار برای معلمان عشایری است چراکه این معلمان در بخشی از سال کوچ میکنند و شرایط آنان با معلمان دیگر متفاوت است.
نظر دهید