امروز : 05 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1394/10/16 - 09:14
  • تعداد بازدید : 890
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز داوری دومین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب

دبیر اجرایی جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب، از آغاز داوری آثار رسیده به دومین جشنواره‌ روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب خبر داد.

داوری آثار رسیده به دومین دوره جشنواره‌ روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب آغاز شد.


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، دبیر اجرایی دومین دوره جشنواره‌ روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب از  آغاز داوری  آثار رسیده به  دبیرخانه این جشنواره خبر داد و گفت: داوری‌ طرح‌ها و ایده‌های ابتکاری ترویج کتاب‌خوانی آغاز شده  و تا آخر دی‌ماه هم ادامه دارد.


 


ابراهیم حیدری افزود: آثار رسیده به جشنواره در دو مرحله‌ مقدماتی و نهایی داوری می‌شوند و در نهایت ده برگزیده روستایی‌ و عشایری دوستدار کتاب معرفی می شوند.


 


وی گفت: در این دوره از جشنواره، بیش از هشتصد روستا و گروه عشایری از سراسر کشور طرح‌ها و ایده‌های ابتکاری‌ در حوزه‌ کتاب‌خوانی را به دبیرخانه‌ جشنواره ارسال کرده‌اند که نسبت به سال گذشته رشد 25 درصدی داشته است.


 


دبیر اجرایی جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب، طرح‌های ارسالی تنوع زیادی در ابتکار و خلاقیت دارند و از طرفی بسیاری از این طرح‌ها با توجه به ویژگی‌های بومی  مناطق مختلف ایران تدوین شده است که در عین حال قابلیت اجرا در سراسر کشور را دارند.


 


حیدری درباره‌ ترکیب داوران این دوره گفت: تعدادی از داور‌ان را استادان حوزه‌ فرهنگ و جامعه‌شناسی تشکیل می‌دهند و طیف دیگری از داور‌ان نیز کارشناسان ارشد نهاد‌ها و سازمان‌های مرتبط با فعالیت‌های فرهنگی در سطح روستا‌ها و جوامع عشایری هستند.


 


وی در خصوص شاخص‌های انتخاب روستا‌ها و عشایر برگزیده در  این جشنواره، گفت: طرح‌ها و ایده‌های ابتکاری ارسالی باید متناسب با نیاز‌های محلی، آیین‌های بومی، و ارزش‌های دینی و ملی باشند.



حیدری ادامه داد:  تاثیرگذاری پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتاب‌خوانی و مشارکت مردم، پشتیبانی واحد‌های اجرایی روستا و عشایر، توجه به زنان، جوانان و کودکان در طرح‌های ارسالی و قابلیت الگوبرداری و اجرا در سایر مناطق، و تازگی کیفیت و محتوا و شیوه اجرا از دیگر شاخص‌های مهم در  داوری آثار است.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب