پنل ارسال خبر
نسخه چاپی


معاون توسعه سازمان امور عشایر ایران:

عشایر 30 هزار تن به گوشت تولیدی کشور اضافه کرده اند

معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر ایران گفت: در 5 سال گذشته با اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز توسط عشایر حدود 30 هزار تن به گوشت تولیدی کشور اضافه شده که رقم قابل توجه ای است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، شاهپور علائی مقدم در گردهمایی ویدئوکنفرانسی مدیران ستادی و استانی بهسازی امور تولید امور عشایر کشور، اظهار داشت: جهش تولید که شعار سال است الزامات و اقتضاعاتی دارد که موانع آنرا باید شناسایی و برطرف کنیم.

وی گفت: دفتر بهسازی امور تولید یک واحد منحصر به فرد است که باید توجه ویژه ای به آن شود چرا که هدف همه بخش های سازمان این است که تولید را تقویت کنیم و این بستگی به تلاش همکاران در دفتر بهسازی امور تولید دارد.

علائی مقدم افزود: در بهسازی امور تولید باید تنوع به تولیدات عشایر را مدنظر داشته باشیم که در راستای جهش تولید است.

معاون توسعه سازمان امور عشایر ایران خاطرنشان کرد: همه واحدها کار می کنند تا دفتر بهسازی امور تولید، تولیدات عشایر را بهبود ببخشد و از این جهت کار این دفتر بسیار مهم است و امیدوارم بتوانیم در جهش تولید و بهبود درآمد و معیشت عشایر گام های موثری برداریم.

وی ابراز داشت: کار کسانی که در صف کار می کنند چندین برابر کار کسانی است که در ستاد کار می کنند و هر چقدر فعال تر و بهتر عمل کنند سیاست های بالادستی به خوبی اجرا می شود.


عشایر 30 هزار تن به گوشت تولیدی کشور اضافه کرده اند

معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر ایران اظهار داشت: در 5 سال گذشته با اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز توسط عشایر حدود 30 هزار تن به گوشت تولیدی کشور اضافه شده که رقم قابل توجه ای است.

علائی مقدم گفت: نیاز کشور به گوشت قرمز 900 هزار تن است که 120 هزار تن آن وارد می شود و سهم عشایر نیز تولید 190 تا 200 هزار تن گوشت قرمز در سال است.

وی با اظهار امیدواری به اینکه با سامانه ای که در خصوص زنجیره تولید راه اندازی شده بتوانیم بانک اطلاعاتی خوبی در این زمینه داشته باشیم، گفت: هنر یک مدیر و کسی که در مجموعه عشایری کار می کند این است که بگوید من می خواهم در یک برنامه مثلا 5 ساله درآمد عشایر را از یک تومان به دو تومان برسانم.

 

در چند سال اخیر از ظرفیت قانون در حوزه عشایر به خوبی استفاده شد

 دبیر اجرائی فراکسیون عشایری مجلس در ادامه با اشاره به بسترسازی و شکوفایی که در 4 و 5 سال اخیر در حوزه قانون برای عشایر ایجاد شده، تاکید کرد: ظرفیت فراکسیون عشایری بسیار مهم است که می توانیم مشکلات عشایر در حوزه قانون را از طریق این فراکسیون و ظرفیت مجلس با همکاری دولت برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه با پیگیری هایی که در چند سال اخیر شد از ظرفیت قانون در حوزه عشایر به خوبی استفاده شد، افزود: مهمترین کار در بخش عشایر این است که بستر و ظرفیت های قانونی را به نفع عشایر فراهم کنیم که این با ارتباط با نمایندگان مجلس ممکن می شود.

معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران گفت: اینکه یک درصد از منابع صندوق توسعه ملی به زنجیره تولید گوشت در مناطق عشایری اختصاص یافته است، اهتمام مجلس و قانونگذاران به موضوع تولید در بخش عشایری را نشان می دهد.

علائی مقدم با اشاره به ظرفیت های قانونی بالادستی و چشم انداز 20 ساله و قوانین 5 ساله و... ، بر استفاده از این قوانین و تقویت آن در حوزه عشایر تاکید کرد.


تولید 450 هزار تن شیر از استعدادهای جامعه عشایری کشور

معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه انتقال یافته های جدید تحقیقاتی به عشایر بسیار مهم است، گفت: امروز با توجه به کاهش هزینه های تولید و بهبود ضریب تبدیل، نزدیک به 400 هزار تن کنستانتره در کشور مصرف می شود و این به دلیل این است که به تحقیقات علمی توجه شده است.

وی اظهار داشت: موضوع اصلاح نژاد دام، همزمان سازی فحلی و اصلاح روش تغذیه دام کارهای مهمی در راستای بهسازی و جهش تولید است که در مناطق عشایری در حال انجام است.

علائی مقدم با بیان اینکه تولید 450 هزار تن شیر در سال از استعدادهای جامعه عشایری کشور است، یادآور شد:  تولیدات دامی کشور 43 هزار تن است که 13 هزار تن آن ظرفیت عشایر است و لازم است در خصوص فرآوری پشم دام عشایر نیز در چند استان به عنوان پایلوت کار کنیم.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات ما عرضه تولیدات به بازار است، گفت: حلقه مفقوده در بخش کشاورزی فقط تولید نیست بلکه مراحل بعد از تولید از جمله بسته بندی، صنایع تبدیلی و فروش محصولات نیز بسیار مهم است.

 



  • تاریخ درج خبر : دوشنبه ٣ شهريور ١٣٩٩ - ١٣:٣١
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: