پنل ارسال خبر
نسخه چاپی


رئیس سازمان امور عشایر ایران:

درخواست 100 هزار تن نهاده دامی برای عشایر کرده ایم

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: درخواست 100 هزار تن نهاده دامی برای عشایر کرده ایم و این آخرین محموله ای است که در سال جاری برای عشایر تامین می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، نماینده مردم زیرکوه و قائنات در مجلس برای بررسی مسائل و مشکلات عشایر حوزه انتخابیه خود با رئیس سازمان امور عشایر ایران دیدار و گفتگو کرد.

رئیس سازمان امور عشایر ایران در این دیدار با اختصاص 1000 تن نهاده دامی برای عشایر خراسان جنوبی، گفت: درخواست 100 هزار تن نهاده دامی برای عشایر کرده ایم و این آخرین محموله ای است که در سال جاری برای عشایر تامین می شود.

شاهپور علائی مقدم با بیان اینکه پیشنهاد صادرات 10درصد از دام عشایر را داده ایم و در انتظار تصمیم ستاد تنظیم بازار هستیم، اظهار داشت: گوشت دام عشایر به خاطر لذیذ و کم چرب بودن و کیفیت بالا طرفدار زیادی به خصوص در کشورهای همسایه دارد.

وی با اشاره به اینکه در دام عشایر هیچگونه تداخل ژنتیکی وجود ندارد و این یک سرمایه ژنتیکی برای کشور است، بیان داشت: با استقبال استاندار اولین کارخانه فرآوری روغن از پشم دام عشایر در خراسان جنوبی راه اندازی می شود.

رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به اینکه راه های عشایری نیاز به نگهداری دارند، گفت: اگر اعتبارات ملی برای راه های عشایری تصویب شود بسیاری از مشکلات عشایر در حوزه راه برطرف می شود.

وی اظهار داشت: سالانه 160 میلیارد تومان از محل مالیات برارزش افزوده به عشایر اختصاص می یابد که لازم است این اعتبارات مستقیما به امور عشایر استانها برای ارائه خدمات به عشایر تعلق گیرد.

 

پیشنهاد 30درصدی افزایش حقوق معلمان عشایری

رئیس سازمان امور عشایر ایران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سختی های کار معلمی در مناطق عشایری، افزود: معلمان عشایری با عشق و علاقه کار می کنند و حقوقی که یک معلم شهری می گیرد را معلمان عشایری با تمام سختی هایی که در مناطق عشایری وجود دارد می گیرند.

وی افزود: برای ایجاد انگیزه و ماندگاری معلمان در مناطق عشایری مجلس طرحی را پیشنهاد بدهد تا معلمان عشایری که سابقه و تحصیلات برابر با سایر معلمین دارند، 30 درصد بیشتر حقوق دریافت کنند.

 

دفترچه های عشایری از درجه اعتبار ساقط می شود

علائی مقدم با بیان اینکه سرانه آرد عشایر برای هر نفر 12 کیلوگرم است که این میزان کفاف نیاز عشایر را می دهد، گفت: مشکلی که وجود دارد این است که انحراف 100 هزار نفری در دفترچه های عشایری داریم که در حال پالایش آن هستیم و با صدور کارت هوشمند برای عشایر دفترچه های عشایری از درجه اعتبار ساقط می شود.

وی با موافقت اختصاص سه میلیارد تومان تسهیلات برای عشایر زیرکوه و قائنات، گفت: خراسان جنوبی منطقه مستحقی است و تسهیلات باید برای جاهایی در نظر گرفته شود که میانگین بارندگی در آنجا کم است.

 

تامین نهاده دامی اصلی ترین مشکل عشایر

نماینده مردم قائنات و زیرکوه نیز در این دیدار گفت: شما در حال چیدن پازل به هم ریخته عشایر هستید که اگر این پازل درست شود هم عشایر، هم مردم و هم دولت ذینفع خواهند شد.

سلمان اسحاقی تامین نهاده دامی را یکی از مشکلات اصلی عشایر حوزه انتخابیه خود عنوان کرد و افزود: باید برای این موضوع کاری انجام دهیم و ما هم در مجلس حمایت می کنیم.

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی نیز در این دیدار گفت: در دوسال اخیر 35 میلیارد و 700 میلیون تومان برای تامین آب پایدار عشایر خراسان جنوبی از سوی سازمان کمک شده است و این لوله ها در تمام مرزهای استان کشیده شده است.

مهدی عصمتی پور با قدردانی از توجه ویژه رئیس سازمان امور عشایر به عشایر خراسان جنوبی، گفت: 5 میلیارد تومان هم تسهیلات به صورت ویژه از سوی رئیس سازمان در سفر اخیر به استان به عشایر خراسان جنوبی اختصاص داده شد.

روسای امور عشایر و مدیران عامل تعاونی های عشایری شهرستان های زیرکوه و قائنات نیز که در این نشست حضور داشتند بخشی از مشکلات و مطالبات عشایر منطقه خود از جمله راه و تامین نهاده دامی را مطرح کردند.

 

دیدار نماینده مردم زیرکوه و قائنات در مجلس با رئیس سازمان امور عشایر ایران - 117 اسفند 1399

  • تاریخ درج خبر : يکشنبه ١٧ اسفند ١٣٩٩ - ١٦:٤٧
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: