پنل ارسال خبر
نسخه چاپی


تعامل سازمان امور عشایر با مجلس برای توسعه زیرساخت ها در مناطق عشایری

نمایندگان مردم درود و ازنا، فسا، رفسنجان و انار در مجلس در دیدارهای جداگانه با سرپرست سازمان امور عشایر ایران در خصوص مسائل مرتبط با عشایر گفتگو و تبادل نظر کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، محور این گفتگوها ضرورت توسعه زیرساخت ها در مناطق عشایری و اختصاص ردیف های اعتباری در حوزه های فرهنگی، راه و تامین آب سالم و بهداشتی برای جامعه عشایری بود.

سرپرست سازمان امور عشایر ایران با تاکید بر ضرورت مستندسازی فرهنگ عشایر گفت: اعتباراتی در خصوص مسائل فرهنگی و مستندسازی فرهنگ عشایر وجود ندارد و دستگاه های متولی فرهنگی، عشایر را فراموش کرده اند که لازم است در قوانین بودجه اعتباراتی در حوزه فرهنگ عشایر و ثبت و ضبط آثار فرهنگی عشایر پیش بینی و اختصاص داده شود.

عباس پاپی زاده با اشاره به اینکه برای آبرسانی به عشایر و راه های عشایری ردیف اعتباری تعریف نشده است، بیان داشت: سازمان امور عشایر ردیف اعتباری برای راه های عشایری و تامین آب عشایر ندارد و با این اعتبارات اندک فعلی نمی توان برای عشایر کارهای بزرگ انجام داد.

وی با بیان اینکه عشایر در اعتبارات مالیات برارزش افزوده فراموش شده بودند و فقط شهرها و روستاها از آن بهره می بردند که با تصویب مجلس عشایر نیز از این اعتبارات بهره مند شده اند، افزود: در مورد راه های عشایری نیز یک فراموشی اتفاق افتاده و باید تلاش کنیم با کمک نمایندگان مجلس شورای اسلامی ردیف مستقل اعتباری در بودجه سال آینده برای راه های عشایری اختصاص داده شود.

نمایندگان حوزه های انتخابیه دورود و ازنا، فسا و رفسنجان و انار نیز در این دیدارها بر حفظ هویت فرهنگی عشایر، تامین آب، راه، آب و نهاده دامی عشایر تاکید نمودند و آمادگی خود را برای همکاری با سازمان امور عشایر ایران و پیگیری مطالبات عشایر در مجلس شورای اسلامی برای برطرف کردن مشکلات و دغدغه های عشایر اعلام کردند.

 

بازگشت به زندگی عشیره ای با نگاه جدید شکل گرفته است

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی در این دیدار اظهار داشت: جنبشی در استان برای بازگشت به زندگی عشیره ای با نگاه جدید و مهاجرت معکوس شکل گرفته که باید آن را تقویت کنیم که می تواند کانون ایجاد اشتغال در مناطق عشایری استان باشد.

وی با بیان اینکه بالاترین تراکم دام در استان لرستان است که اگر تقویت شود در تامین گوشت قرمز بسیار تاثیر گذار است، گفت: با توجه به وقوع خشکسالی عشایر استان عمدتا در تامین علوفه مشکل دارند و نیاز به تسهیلات با بهره پایین برای حفظ جوانان عشایری در منطقه داریم.

 

راه های عشایری رفسنجان نیاز به بازسازی دارند

نماینده مردم رفسنجان در مجلس شورای اسلامی در این دیدار گفت: راه های عشایری رفسنجان نیاز به بازسازی دارند همچنین عشایر استان مشکل آبرسانی دارند و مراتع این منطقه فقیر هستند و عشایر تنها 4 ماه از سال را می توانند از مراتع استفاده کنند و 8 ماه دیگر باید نهاده دامی تهیه کنند که هزینه های تولید برای آنها بالا می رود.

  • تاریخ درج خبر : دوشنبه ١٣ دی ١٤٠٠ - ١٣:٥٥
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: