پنل ارسال خبر
نسخه چاپی


مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اعلام کرد:

هوشمندسازي ۷۰درصد کلاس های عشایری خراسان جنوبی

عباس لامعی گفت: در حال حاضر ۷۰درصد مدارس عشایری خراسان جنوبی هوشمندسازی شده و مابقی مدارس نیز به زودی هوشمند خواهند شد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر ۷۰ درصد مدارس عشایری این استان هوشمندسازی شده و مابقی مدارس نیز با توجه به اعتبار ۱۰۰ میلیون تومانی استاندار به این بخش، به زودی هوشمند خواهند شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری شبستان، عباس لامعی در مراسم تجلیل از معلمان نمونه عشایری استان خراسان جنوبی اظهار داشت: مسئولیت ما در قبال عشایر بسیار بالا است و باید تلاش فراوانی داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه فاصله حقوقی مجموعه آموزش و پرورش با سایر کارکنان دولت زیاد است، افزود: این فاصله زیاد مربوط به این دولت نیست بلکه از سالها قبل به ارث رسیده است و چون فضای سیاسی در این دولت باز شده است همکاران ما این موضوع را مطرح و اعتراض می کنند.

 

لامعی گفت: فاصله حقوقی در آموزش و پرورش زیاد است اما در این بین فاصله حقوقی آموزش و پرورش عشایر زیادتر است که وزارت آموزش و پرورش باید در این زمینه تجدید نظری در احکام کارگزینی این همکاران داشته باشد.

  

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه تعداد 453 نفر از دانش آموزان عشایری بازمانده از تحصیل استان شناسایی شدند، گفت: بیشتر آنها دخترانی هستند که تنها تا کلاس ششم تحصیل می کنند و بعد از آن ترک تحصیل می کنند و باید زمینه تحصیل آنان فراهم شود.

 

وی با اشاره به اینکه یک دبیرستان دخترانه و یک دبیرستان پسرانه ویژه دانش آموزان عشایری باید در مرکز استان احداث شود، اظهار داشت: این اداره کل آمادگی دارد که یک دبیرستان شبانه روزی ویژه دانش آموزان دختر عشایری ایجاد کند.

 

لامعی کانکسی بودن کلاس های درس عشایر را یکی دیگر از مشکلات عنوان کرد و گفت: باید در زمینه سیستم سرما و گرمایشی این مدارس هم فکری بشود و امکانات لازم در اختیار متولیان امر قرار گیرد.

 

بر اساس این گزارش، خسرو حسنی مدیرکل آموزش و پرورش عشایری خراسان جنوبی  نیز در این مراسم با بیان اینکه 850 معلم در استان مشغول تدریس به دانش آموزان عشایری هستند، اظهار داشت: در حال حاضر تعداد 6 مدرسه شبانه روزی عشایری در استان فعال است که از این تعداد دو مدرسه در شوسف نهبندان، دو مدرسه در زیرکوه ودو2 مدرسه نیز در دستگردان طبس فعالیت دارند.

 

وی گفت: 100 میلیون تومان اعتباری که استانداری برای هوشمندسازی مدارس عشایری استان قول داده بود واریز شده و این اعتبار تنها برای همین امر صرف خواهد شد.

 

  • تاریخ درج خبر : يکشنبه ١٣ ارديبهشت ١٣٩٤ - ١٥:٥٤
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: