پنل ارسال خبر
نسخه چاپی


معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران:

بزرگ‌ترین طرح آبرسانی پایدار در حوزه عشایر در خراسان جنوبی اجرا شده است

معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران گفت: در سه سال اخیر بزرگ‌ترین طرح آبرسانی پایدار در حوزه عشایر در خراسان جنوبی اجرا شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر خراسان جنوبی، مراسم معارفه سرپرست جدید امور عشایر خراسان جنوبی با حضور معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی و رئیس سازمان جهاد کشاورزی این استان برگزار شد.

معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران در این مراسم با بیان اینکه در سه سال اخیر بزرگ‌ترین طرح آبرسانی پایدار در حوزه عشایر در خراسان جنوبی اجرا شده است، اظهار داشت: مطالعه و اجرای بیش از ۱۰ طرح بزرگ که بیش از ۹۰ درصد آنها تا پایان امسال تأمین اعتبار می‌شود، از جمله اتفاقات خوبی است که در حوزه عشایر خراسان جنوبی رخ داده و در حال انجام است.

مهدی میزبان با اشاره به اینکه اقلیم و جغرافیا در زندگی عشایر بسیار تاثیرگذار و خشکسالی نقطه ضعف عشایر است، گفت: زندگی عشایر خراسان جنوبی متکی به دام است و حرفه اصلی آنان دامداری است و در این چند ساله خدمات دولت، تکنولوژی و همت خود عشایر باعث حفظ این جامعه شده است.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای رفاه زندگی جامعه عشایری کشور، گفت: با تفاهم هایی که با مسئولین شرکت توانیر انجام داده ایم، قرار است تا پایان دولت سیزدهم برخورداری عشایر از نعمت برق از طریق پنل ها و سامانه ها و مزارع خورشیدی به بالای 90 درصد برسد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی نیز در این مراسم با اشاره به پاره ای از مشکلات عشایر استان، بیان کرد: بیکاری جوانان عشایری، تضامین دشوار برای تسهیلات پرداختی به عشایر، دامداری سنتی بدون داشتن توجیه و صرفه اقتصادی، مشکل تأمین اعتبار برای تامین آب عشایر و دام‌  آنان، مبلغ بالای حق بیمه سنواتی و عدم بیمه شدن عشایر بالای ۵۰ سال، و ترک تحصیل دانش آموزان عشایر به دلیل نبود امکانات حمل و نقل برای حضور در مدارس از جمله مشکلاتی است که در حوزه عشایر استان وجود دارد که برای رفع آنها باید تلاش‌های زیادی صورت بگیرد.

طالبی گفت: اغلب جوانان عشایری از تمکن مالی کمی برخوردارند و نمی‌توانند برای خود کار و حرفه‌ای راه بیندازند که لازم است در این زمینه تسهیلات با سود پایین و تضامین آسان‌تر به آنان تعلق گیرد

وی بیان داشت: با توجه به شرایط اقلیمی استان، دامداری سنتی توجیه اقتصادی ندارد و نیاز است برگزاری دوره های آموزشی اصلاح نژاد دام در دستور کار مسئولین امر قرار بگیرد تا عشایر بتوانند از این آموزش‌ها برای توانمندسازی خود استفاده کنند. 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: عدم تناسب قیمت فروش تولیدات عشایر با هزینه‌های تولید نیز یکی دیگر از مشکلات حوزه عشایر است که باید مورد توجه قرار گیرد تا تولید برای این قشر صرفه اقتصادی داشته باشد.

در پایان این مراسم از زحمات "مهدی عصمتی پور" مدیرکل پیشین امور عشایر خراسان جنوبی تقدیر شد و حکم "محمدابراهیم ابراهیمی" به عنوان سرپرست جدید اداره کل امور عشایر خراسان جنوبی به وی ابلاغ شد. وی پیش از این مسئولیت معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی را برعهده داشته است.

 

  • تاریخ درج خبر : دوشنبه ٧ شهريور ١٤٠١ - ١٥:٥١
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: