پنل ارسال خبر
نسخه چاپی


رئیس سازمان امور عشایر ایران تاکید کرد:

ایلیار یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای عشایر است

رئیس سازمان امور عشایر ایران راه اندازی سامانه خدمات غیرحضوری "ایلیار " را یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای عشایر عنوان کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، نشست تعامل و هم اندیشی راه اندازی سامانه خدمات غیرحضوری "ایلیار" با حضور رئیس سازمان امور عشایر ایران و معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد قاچاق کالا و ارز  کشور برگزار شد.

رئیس سازمان امور عشایر ایران در این نشست با تاکید بر استفاده از فن آوری های نوین در ارائه خدمات به جامعه عشایری، گفت: باید برای استفاده از فن آوری های نوین در ارائه خدمات به عشایر و دسترسی سایر دستگاه ها به منابع و صرفه جویی در وقت و هزینه ها برنامه ریزی کنیم.

شاهپور علائی مقدم بیان داشت: این کار نیاز به کارهای ترویجی و آموزشی در مناطق عشایری دارد که به یقین سنگین تر و دشوارتر از کار در شهرها و مناطق روستایی است.

وی گفت: از طریق سامانه "ایلیار" مراجع حمایتی، هدایتی و نظارتی می توانند رصد کنند و از قاچاق دام جلوگیری شود و در اختصاص یارانه ها در بخش تسهیلات و امکانات به عشایر نیز تسهیل صورت گیرد.

 رئیس سازمان امور عشایر ایران راه اندازی سامانه "ایلیار" را ضرورتی اجتناب ناپذیر برای جامعه عشایری عنوان کرد و افزود: امروز نیاز است که ارائه خدمات به عشایر از حالت فیزیکی خارج و به صورت الکترونیکی انجام شود.

علائی مقدم ادامه داد: از طریق سامانه "ایلیار" می توانیم کالا، ارزاق، آرد، نهاده دامی و خدمات دیگر را به عشایر ارائه دهیم و این یک کار ارزشمند و ماندگار و مشترک بین سازمان امور عشایر و ستاد مقابله با قاچاق کالا و ارز است که در تاریخ ثبت خواهد شد.

وی با تاکید بر ضرورت صدور کارت تردد برای عشایر تا زمان کوچ پاییزه، گفت: تا به امروز 98 هزار کارت تردد برای عشایر صادر شده و این موضوع را برای مدیران امور عشایر استانها اجبار کرده ایم.

رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه یکی از آرزوهای ما این است که خدمات دهی به عشایر هم در عدالت و هم در توزیع نظامند باشد، افزود: باید در بخش دولتی یک اراده قوی در این خصوص داشته باشیم چراکه در حال حاضر بخش خصوصی از ما جلوتر است.

 

ایلیار نیاز عشایر است

مدیرعامل اتحادیه دامداران متحرک ایرانیان نیز در این نشست با بیان اینکه  راه اندازی سامانه "ایلیار" از نیازهای جامعه عشایری کشور است، گفت: در این سامانه اطلاعات جمعیتی و هویتی عشایر بروزرسانی می شود و امکان گزارش گیری آنلاین وجود دارد.

فضل خرم توزیع عادلانه و کاهش هزینه ها را از اهداف راه اندازی ایلیار عنوان کرد و اظهار داشت: همچنین از طریق راه اندازی سامانه "ایلیار" عشایر واقعی پالایش می شوند و اطلاعات این سامانه هر شش ماه یکبار با اطلاعات مرکز آمار ایران بروزرسانی می شود.

 توزیع عادلانه امکانات و خدمات، حذف واسطه ها، حذف قاچاق دام، کاهش هزینه ها، تعامل با دستگاه ها، یکپارچه سازی اطلاعات و مدیریت بهینه منابع از ضروریات راه اندازی سامانه خدمات الکترونیکی "ایلیار" عنوان شده است.

  • تاریخ درج خبر : سه شنبه ١٩ مرداد ١٤٠٠ - ١٢:٢٦
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
کاربر مهمان
1400/05/19 14:0
0
0
با تشکر از ریاست محترم سازمان امور عشایر این سامانه هر چه سریعتر فعال شود چون واقعا به خدمات الکترونیک نیاز دارد .
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: