نسخه چاپی


سرپرست امور عشایر کرمانشاه:

عشایر کرمانشاه سالانه 10هزار تن گوشت قرمز تامین می کنند

حسن احمدی گفت: عشایر کرمانشاه با دارا بودن 1.5 میلیون دام، سالانه ده هزار تن گوشت قرمز استان را تامین می کنند.

سرپرست امور عشایر کرمانشاه گفت: عشایر  این استان با دارا بودن 1.5 میلیون دام، سالانه ده هزار تن گوشت قرمز و 30 درصد نیاز پروتئینی استان را تامین می کنند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایران به نقل از خبرگزاری ایسنا، حسن احمدی در دیدار نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه به مناسبت دهه فجر با اشاره به نقش پر رنگ عشایر کرمانشاه در تولیدات دامی و لبنی، اظهار داشت: عشایر استان کرمانشاه همچنین با تولید سالانه 25 هزار تن شیر، 1800 تن الیاف دامی(پشم، کرک، مو) و 600 تن روغن حیوانی در چرخه تولید کشور نقش آفرینی می کنند.

 

وی بیان داشت: سالانه با 25 دستگاه آبرسان سیار آب شرب مورد نیاز عشایر استان تامین می‌شود، ضمن اینکه بخشی از جو و آرد مورد نیاز عشایر نیز از سوی این اداره کل تامین می شود.

 

احمدی ادامه داد: نگهداری راه های عشایری، اسکان عشایر در صورت تمایل آنان، اختصاص تسهیلات با کارمزد پایین از دیگر خدماتی است که به عشایر استان ارائه می‌شود.

 

سرپرست امور عشایر استان کرمانشاه با بیان اینکه 4.5 درصد جمعیت استان کرمانشاه عشایر هستند، گفت: جامعه عشایری استان کرمانشاه با 14 هزار خانوار عشایری در قالب 14 ایل حدود 80 هزار نفر جمعیت دارند.

  • تاریخ درج خبر : شنبه ٢١ بهمن ١٣٩٦ - ١٠:٥٤
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: