معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش:
6080 مدرسه عشایری در کشور وجود دارد
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: تعداد 6080 مدرسه عشایری با 12 هزار و 297 کلاس درس در کشور وجود دارد که 182 هزار دانش آموز عشایری را تحت پوشش دارند.
![](/thumbnail/550-h_100/uploads/oldfiles/uploads/چهاردهمین_شورای_عالی_عشایر5_7498.webp)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، چهاردهمین نشست شورای عالی عشایر امروز دوشنبه 2 اردیبهشت ماه به ریاست معاون اول رئیس جمهور و حضور وزیرجهاد کشاوری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس فراکسیون عشایری مجلس، رئیس و مدیران سازمان امور عشایر ایران، و معاونین بیش از ده وزارتخانه و دستگاه اجرایی در محل ساختمان ریاست جمهوری برگزار شد.
رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در این نشست اظهار داشت: تعداد 6080 مدرسه عشایری با 12 هزار و 297 کلاس درس در کشور وجود دارد که 182 هزار دانش آموز عشایری را تحت پوشش دارند.
وی با بیان اینکه 21 هزار و 197 دانش آموز در مدارس شبانه روزی عشایری مشغول تحصیل هستند، افزود: در برخی از مناطق برای دو یا سه دانش آموز، یک معلم وجود دارد.
حکیم زاده ادامه داد: تعداد 17 هزار پرسنل در مدارس سیار، نیمه سیار و ثابت در خدمت دانش آموزان عشایری هستند که به دلیل پراکندگی مناطق عشایری هزینه های زیادی را به ما تحمیل می کند.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در گذشته دانشسراهای عشایری وجود داشت، گفت: اگر بتوانیم معلمانی تربیت کنیم که همراه با عشایر زندگی کنند بهتر از این است که سرباز معلم ها را در مناطق عشایری بکار بگیریم.
نظر دهید