امروز : 24 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1402/05/03 - 10:26
  • تعداد بازدید : 341
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرپرست سازمان امور عشایر ایران اعلام کرد:

20هزار هکتار دیمزار برای توسعه کشت گیاهان دارویی در مناطق عشایری اختصاص داده می شود

سرپرست سازمان امور عشایر ایران با اشاره به مصوبات سفر ریاست جمهوری به کهگیلویه و بویراحمد، گفت: 20هزار هکتار از دیمزارهای کشور برای توسعه کشت گیاهان دارویی در مناطق عشایری اختصاص داده می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، سیاوش احمدی میرقائد در شورای مدیران سازمان امور عشایر ایران با اشاره به سفر رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد و دیدار با عشایر استان، اظهار داشت: این سفر یکی از سفرهای پر برکت برای عشایر بود و چهار طرح محوری سازمان برای تنوع بخشی به اشتغال و درآمد عشایر رونمایی شد و نمونه طرح احداث سرپناه ایمن برای عشایر نیز در منطقه عشایری سقاوه شهرستان مارگون افتتاح شد.


وی با اشاره به مصوبات این سفر در حوزه عشایر، گفت: طبق مصوبات سفر، 380 خانه بهداشت سیار ویژه ارائه خدمات به عشایر تا پایان سال 1403 توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید در مناطق عشایری کشور راه اندازی شود و همچنین مصوب شد 220 هزار پنل تولید برق خورشیدی تا پایان دولت سیزدهم در اختیار عشایر کشور قرار داده شود.


احمدی میرقائد ادامه داد: همچنین مصوب شد 20هزار هکتار از دیمزارهای کشور برای توسعه کشت گیاهان دارویی در مناطق عشایری اختصاص داده شود و برای احداث و راه اندازی میادین عرضه و فروش دام عشایر در استانها  نیز زمین مناسب توسط سازمان امور اراضی اختصاص داده شود که باید با جدیت پیگیری کنیم تا این مصوبات تحقق پیدا کند.


 


عشایر با تولیدات خود منشا نعمت برای کشور هستند


سرپرست سازمان امور عشایر ایران اظهار کرد: عشایر با تولیدات خود منشا نعمت برای کشور هستند و با کمترین هزینه ای که برای دولت دارند نقش بسیار تاثیرگذاری در تامین امنیت غذایی و تولید مواد دامی، پروتینی و لبنی کشور دارند.


وی افزود: تنها دستگاهی که به صورت سازماندهی شده برای عشایر کار می کند سازمان امور عشایر است و نگاه عشایر نیز همیشه به سازمان است و ما باید توجه مسئولین و تصمیم گیران و برنامه ریزان را به سمت جامعه عشایری جلب و هدایت نماییم.


احمدی میرقائد بیان داشت: باید موضوع برنامه هفتم توسعه در حوزه عشایر را با جدیت پیگیری کنیم و صدای عشایر و مطالبات آنان را به گوش قانون گذاران و برنامه ریزان برسانیم تا جامعه عشایری در برنامه هفتم توسعه نسبت به برنامه ششم جایگاه بهتر و بیشتری داشته باشند.


وی همچنین تاکید کرد: باید برنامه سازمان برای آینده زندگی عشایر از طریق دفتر مطالعات سازمان مورد مطالعه قرار گیرد و تدوین شود.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب