امروز : 28 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1400/08/10 - 23:09
  • تعداد بازدید : 344
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان امور عشایر ایران:

نگهداری 66هزار کیلومتر ایلراه عشایری نیاز به ردیف اعتباری ملی دارد

رئیس سازمان امور عشایر ایران از نمایندگان مجلس درخواست کرد در بودجه سال آینده ردیف اعتباری مستقل ملی برای نگهداری 66هزار کیلومتر ایلراه عشایری تصویب نمایند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، رئیس سازمان امور عشایر ایران در نشست فراکسیون عشایری مجلس شورای اسلامی با حضور وزیر جهاد کشاورزی و رئیس و اعضای هیئت رئیسه این فراکسیون، اظهار داشت: بهترین کاری که می توانیم برای عشایر انجام دهیم بالابردن شاخص های توسعه در مناطق عشایری است.



شاهپور علائی مقدم ادامه داد: بر همین اساس طی سال های 98 و 99 شاخص دسترسی عشایر به آب آشامیدنی بهداشتی را از 43درصد به  63درصد افزایش داده ایم.



وی با اشاره به اینکه 66هزار کیلومتر ایلراه عشایری در کشور وجود دارد که اعتباری برای مرمت و بازسازی آنها نداریم، افزود: درخواست ما از نمایندگان مجلس این است که در بودجه سال آینده ردیف اعتباری مستقل ملی برای نگهداری راه های عشایری تصویب نمایند.



علائی مقدم اصلاح قانون کنوانسیون راه های کشور را مطرح کرد و گفت: در 66 هزار کیلومتر راه های عشایری هیچگونه علائم راهنمایی رانندگی وجود ندارد که لازم است با اصلاح قانون این علائم نیز در راه های عشایری کارگذاری شوند.



رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به اختلافاتی که در ممیزی مراتع عشایر وجود دارد، بیان داشت: اگر مهلت یکساله ای که سازمان جنگلها در این خصوص داده به پنج سال افزایش یابد کمک بزرگی برای برطرف کردن مشکلات موجود در ممیزی مراتع در مناطق عشایری می شود.



وی با اشاره به آیین نامه سامانه دهی عشایر مصوب هیات دولت در سال 1383، پیشنهاد داد این آیین نامه تبدیل به قانون شود چراکه برخی از دستگاه ها به وظایف خود که در این آیین نامه بر آن تصریح شده عمل نمی کنند.



علائی مقدم عنوان کرد: بیمه اجتماعی عشایر دارای اهمیت است اما قانون بیمه ناقص است چراکه عشایر بالای 50 سال را تحت پوشش قرار نمی دهد و لازم است در این خصوص و همچنین در مورد سن بازنشستگی عشایر اصلاحاتی در قوانین بیمه صورت بگیرد.



رئیس سازمان امور عشایر ایران اظهار داشت: نیاز است برای شهرهای دارای 500 خانوار عشایری اداره امور عشایر و برای شهرهایی که کمتر از 500 خانوار عشایری در آن زندگی می کنند نمایندگی امور عشایر ایجاد کنیم که این موضوع از مطالبات نمایندگان محترم مجلس هم است.



وی با اشاره به سختی کار در مناطق عشایری خواستار توجه به حقوق و دستمزد کارکنان امور عشایر کشور شد و افزود: از نمایندگان مجلس شورای اسلامی انتظار داریم در برنامه هفتم توسعه و قوانین بودجه سنواتی این برنامه ها را برای ارتقا هرچه بیشتر شاخص های توسعه در مناطق عشایری و افزایش رفاه و معیشت عشایر مورد توجه قرار دهند.


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب