امروز : 14 آذر 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : // - 01:25
  • تعداد بازدید : 271
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

۵۰ خانوار عشایری در دهلران اسکان می‌یابند

نماینده مردم آبدانان، بدره، دره‌شهر و دهلران در مجلس از اختصاص ۶ هکتار زمین برای اسکان دائمی ۵۰ خانوار عشایری در شهرستان دهلران در راستای تقویت زیرساخت‌ها و حمایت از آنان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ایرنا، اسدالله چراغی در دیدار با عشایر "نهر عنبر" شهرستان مرزی دهلران با بیان این مطلب، گفت: این زمین برای اسکان دائمی عشایر بومی و بهره‌مندی آنان از امکانات زیربنایی در نظر گرفته شده تا در شرایط مناسب‌تری زندگی کنند.

وی افزود: ۶.۵ میلیارد تومان اعتبار برای حفر، تجهیز، برق‌کشی و ۲۰ کیلومتر خط انتقال یک حلقه چاه در این منطقه اختصاص یافته و عشایر بومی و کوچرو می‌توانند از این آب به صورت رایگان بهره‌مند شوند.

نماینده مردم آبدانان، بدره، دره‌شهر و دهلران در مجلس با بیان اینکه تکمیل این پروژه، گام مهمی در رفع نیازهای عشایر منطقه است، گفت: با توجه به نقش عشایر در تولید، ضرورت افزایش خدمات‌رسانی به این قشر بیش از پیش احساس می‌شود.

 

مطالعه اسکان ۶۰ خانوار عشایری در دهلران

فرماندار ویژه دهلران نیز از اختصاص مکان‌هایی در چاه‌آب، گوسالو و منطقه قیر برای اسکان عشایر شهرستان خبر داد و اظهار کرد: ۶۰ خانوار عشایری می‌توانند در این مناطق مستقر شوند.

مراد یگانه بیان کرد: خوشحال هستیم که با این طرح‌ها زمینه تسریع در خدمات به عشایر فراهم می‌شود و تا نیمه اول سال 1404 چاه آب شرب عشایر وارد مدار تولید می شود.

وی بیان داشت: تولیدات سالانه عشایر دهلران 300 میلیارد تومان ارزش اقتصادی دارد و این شهرستان قطب پذیرش عشایر غرب کشور از استان‌های کرمانشاه، همدان، لرستان و ایلام است.

وی با اشاره به اینکه در دهلران ۱۶۰۰ خانوار عشایری با جمعیت ۸۰۰۰ نفر مستقر هستند،  یادآور شد: ۲۵۰۰ خانوار عشایری از استان‌های همجوار در فصل قشلاق به دهلران کوچ می‌کنند.

 

تسریع در بهره‌برداری از پروژه اسکان عشایر

امام ‌جمعه دهلران نیز در این دیدار با تاکید بر اهمیت تسریع در بهره‌برداری از پروژه اسکان عشایر شهرستان و حفر چاه، گفت: بهره‌مندی عشایر از خدمات این پروژه باید در اولویت قرار گیرد.

حجت‌الاسلام سیدمحسن موسوی با اشاره به نقش عشایر در تامین امنیت و تولید، افزود: توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز عشایر، اقدامی ماندگار در راستای حمایت از این قشر مولد است.

 

عشایر، نقش موثری در تولید  دارند

مدیرکل امور عشایر استان ایلام نیز گفت: عشایر به عنوان قشر مولد، نقش برجسته‌ای در سرمایه‌گذاری و تولید دارند و باید شرایطی فراهم کنیم تا بدون نگرانی به فعالیت‌های تولیدی خود ادامه دهند.

محمدجواد خانزادی با اشاره به بهره‌مندی یک هزار و ۱۵۰ خانوار عشایری از آب این چاه، خاطرنشان کرد: با همکاری هنگ مرزی دهلران و سایر مسئولان محلی، شرایط مناسب‌تری برای عشایر منطقه فراهم شده است.

مدیر سایت
خبرنگار :

مدیر سایت

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب