امروز : 24 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1402/04/19 - 11:03
  • تعداد بازدید : 241
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی:

عشایر خراسان شمالی ۶۵۰ هزار رأس دام در اختیار دارند

مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی گفت: خراسان شمالی دارای ۳۰هزار نفر جمعیت عشایری است که ۶۵۰هزار راس دام در اختیار دارند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها،روشن ضمیر بیان داشت: یک سوم از دام موجود در این استان متعلق به عشایر است و ۳۰درصد از تولید گوشت قرمز در استان توسط این افراد صورت می گیرد.



وی ادامه داد: یکی از اقدامات اساسی که در سازمان امور عشایر در حال انجام است آبرسانی پایدار برای عشایر می باشد که افتتاح فاز اول آبرسانی گلیل و سرانی در این راست صورت گرفته است.



روشن ضمیر با اشاره به منطقه مرزی گلیل و سرانی شیروان که عشایر در آنجا مستقر هستند، بیان کرد: سعی ما بر این است تا در راستای انجام فعالیت های تنوع بخشی به فعالیت های عشایر گام برداریم که این امر با هدف اشتغالزایی، افزایش درآمد و زندگی راحت تر برای عشایر انجام می شود.



 مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی  گفت: توسعه زنجیره گوشت قرمز، کشت و تولید گیاهان دارویی، توسعه تولیدات صنایع دستی و بوم گردی عشایر، چهاربرنامه ای است که با هدف اشتغالزایی و افزایش درآمد عشایر در حال پیگیری و انجام است.



 



خرید تضمینی دام و تحویل علوفه مدت دار از نیازهای عشایر



صداقت، نماینده جامعه عشایری شیروان نیز در شورای عشایری خراسان شمالی با اشاره به مشکلات عشایر، اظهار کرد: خرید تضمینی دام زنده و تحویل علوفه مدت دار از نیازهای ضروری عشایر است.



وی گفت: تحویل علوفه مدت دار باید با تضامین زنجیره ای باشد که دامدار عشایری توان خرید و تحویل آن را داشته باشد.



صداقت خاطرنشان کرد: دامدار عشایری نه ملکی دارد که به عنوان تضمین به بانک ارائه دهد و نه کارمند و در نتیجه همراهی بانک نیز در این زمینه لازم است.



وی گفت: برقراری امنیت از دیگر خواسته های عشایر است به طوری که در مناطق قشلاقی همچون گلستان با تخریب اموال توسط سایر افراد مواجه هستیم.



صداقت افزود: اختصاص سهمیه سوخت و آرد از دیگر مشکلات عشایر استان است به طوری که اکنون هر سهمیه ای که می آید کفاف یک سوم عشایر را نیز نمی دهد.



وی ادامه داد: در حال حاضر تعدادی از فرزندان عشایری شغل دامداری دارند اما دفترچه آرد و سوخت ندارد که باید این مشکل نیز برطرف شود.


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب