امروز : 27 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1401/05/26 - 08:04
  • تعداد بازدید : 305
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

عشایر به طور دائم در حال خدمت رسانی هستند

نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: عشایر به طور دائم در حال خدمت رسانی هستند و فرصت پیگیری خدماتی که به آنان ارائه می شود را ندارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، آیت الله عبدالکریم عابدینی در دیدار با رئیس سازمان امور عشایر ایران و رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهار داشت: شما در حال خدمت به قشری هستید که دائم در حال خدمت رسانی هستند و فرصت پیگیری خدماتی که به آنها ارائه می شود را ندارند.


وی با اشاره به اهمیت افزایش تولید نهاده های دامی برای امنیت غذایی کشور، تاکید کرد: لازم است از سرمایه ها و ظرفیت های استان قزوین برای افزایش تولید نهاده‌های دامی استفاده شود.


آیت الله عابدینزی بیان داشت: بسیاری از زمین‌های دشت قزوین که قبلا گندم کشت می شد در حال حاضر تبدیل به کشت هندوانه، خربزه و گوجه فرنگی شده که مصرف آب بالایی دارند و این کارها ممکن است به موقعیت تولید گندم در استان ضربه بزند.


امام جمعه قزوین با بیان اینکه احیای دامداری سنتی تا جایی که شدنی است باید بررسی شود، گفت: البته دامداری های صنعتی جایگاه محفوظی دارند اما آیا برای رسیدگی به آنها حتما باید دامداری های سنتی را تعطیل کرد یا نادیده گرفت؟ می توانیم با احیای دامداری های سنتی تولید را افزایش دهیم و ضمن تأمین نیاز کشور، صادرات نیز داشته باشیم.


 


95 درصد از دارایی عشایر صرف تولید می شود


رئیس سازمان امور عشایر ایران نیز در این دیدار با اشاره بر نقش تولیدی عشایر در کشور، اظهار داشت: عشایر تا 95 درصد از دارایی های خود را برای تولید صرف می کنند.


عباس پاپی زاده با بیان اینکه امام خمینی (ره) عشایر را از ذخایر انقلاب نامیدند، گفت: عشایر نسبت به جمعیت، بیشترین درصد شهدا را در کشور دارند و بیش از 11 هزار و 200 شهید عشایری داریم و شهید صیاد شیرازی، شهید خرازی و سردار شهید قاسم سلیمانی از فرزندان عشایر بودند.


وی ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، خدمات ارزشمندی به عشایر ارائه شده است اما این خدمات در مقایسه با جوامع شهری و روستایی بسیار ناچیز است به طوری که شهر و روستاهای کشور بیش از 90 درصد دسترسی جاده ای دارند در حالی که این دسترسی در مناطق عشایری کمتر از 30 درصد است.


رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به برگزاری طرح جهادی واکسیناسیون رایگان دام عشایر قزوین، گفت: این طرح یکی از طرح های مهم ملی است که با مشارکت و همکاری سازمان امور عشایر، سازمان دامپزشکی، بسیج و سپاه در حال انجام است و در این حرکت جهادی بیماری های دامی در مناطق عشایری کنترل خواهد شد. 


رئیس سازمان دامپزشکی کشور نیز در این دیدار در سخنانی با بیان اینکه مهم ترین ماموریت سازمان دامپزشکی پیشگیری، کنترل و مبارزه با انواع بیماری ها اعم از بیماری های دامی و بیماری های مشترک بین انسان و دام است، گفت: ما بیش از 1700 نوع عامل بیماری زایی در دام داریم که 800 نوع از این عوامل بین انسان و دام مشترک هستند.


سیدمحمد آقامیری با اشاره به راه اندازی جهاد دامپزشکی، افزود: یکی از کارهای مدنظر ما در جهاد دامپزشکی این است که پنج مورد از این بیماری های دامی را که می توانند برای انسان هم خطرناک باشند ریشه کن کنیم.


وی گفت: ما در جهاد دامپزشکی چند قرارگاه ایجاد کرده ایم که یکی از آنها قرارگاه محرومیت زدایی است که کارها در این قرارگاه به صورت مردمی انجام می شود. همچنین گروه های جهادی را منسجم و ساماندهی می کنیم تا بتوانیم خدماتی نظیر واکسیناسیون دام را به عشایر ارائه دهیم.


 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب