مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد:
کوچ عشایر کهگیلویه و بویراحمد 15 اردیبهشت آغاز می شود
مجید علیپور از آغاز کوچ رسمی عشایر کهگیلویه و بویراحمد از 15 اردیبهشت ماه خبر داد.
فرماندار داراب:
تمامی ادارات برای رسیدگی به مشکلات عشایر باید پای کار باشند
فرماندار داراب گفت: در زمینه خدمات رسانی به عشایر باید همه ادارات پای کار باشند چرا که خدمت به عشایر کار سنگینی است و حل تمام مشکلات آنان از عهده اداره امور عشایر خارج است.
رئیس امور عشایر هرمزگان خبر داد:
آغاز کوچ 2000 خانوار عشایری از کرمان به هرمزگان
منوچهر سالاری گفت: کوچ دو هزار خانوار عشایری کرمان از نیمه دوم فروردین امسال به مناطق ییلاقی استان هرمزگان آغاز شده است.
رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان:
107 مدرسه عشایری غیر استاندارد در خوزستان وجود دارد
حمید قنبری گفت: 107 مدرسه دانش آموزی عشایری خطرآفرین و غیراستاندارد با عمر بیش از 30 سال در مناطق عشایری خوزستان وجود دارد.
استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد:
باید تلاش کنیم منابع درآمدی برای عشایر فراهم شود
استاندار خراسان جنوبی گفت: باید تلاش کنیم تا منابع درآمدی برای عشایر فراهم شود تا به حاشیه نشینی در شهرها روی نیاورند.
به منظور تبادل نظر در خصوص مسائل عشایر
رئیس سازمان امور عشایر با استاندار خراسان جنوبی دیدار کرد
رئیس سازمان امور عشایر در سفر به بیرجند با استاندار خراسان جنوبی دیدار و در مورد مسائل و مشکلات عشایر این استان گفت و گو کرد.
فرماندار کوهرنگ:
بارش رگباری باران عشایر بختیاری را غافلگیر کرد
مرتضی زمانپور گفت: بارش رگباری باران در شهرستان کوهرنگ عشایر بختیاری را غافلگیر کرد.
مسئول امور عشایر هرمزگان:
کوچ بهاره عشایر از مراتع هرمزگان آغاز شد
منوچهر سالاریگفت: با نزدیک شدن فصل گرما، کوچ عشایر از هرمزگان به مناطق سردسیر آغاز شد و تا نیمه نخست اردیبهشت ادامه دارد.
مدیرکل امور عشایر ایلام اعلام کرد:
کوچ عشایر به مناطق ییلاقی استان ایلام آغاز شد
علی سلیمی گفت: کوچ عشایر استان از مناطق گرمسیری به سمت نقاط سردسیر و ییلاقی از 26 فروردین ماه آغاز شده است.
بخشدار بازفت توصیه کرد:
رانندگان در مسیرکوچ عشایر با احتیاط رانندگی کنند
سروش ظاهری به رانندگانی که قصد تردد از محورهای ارتباطی کوچ عشایر را دارند توصیه کرد با احتیاط و سرعت مطمئن حرکت کنند.