نمایشگاه بینالمللی گردشگری در تهران
سیاه چادرهای عشایر در هفدمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری برپا شده است
هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری از ٢٣ تا 26بهمن ماه با برپایی سیاه چادرهایی از ایلات و عشایر کشور در تهران دایر است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته باحضور مسئولین کشوری و سفیران و نمایندگان کشورهای خارجی در نمایشگاه بین المللی تهران گشایش یافت.
نمایندگان و فعالان صنعت گردشگری از 12کشور جهان شامل روسیه، ترکیه، مالزی، اندونزی، تایلند، ونزوئلا، ازبکستان، ویتنام، تاجیکستان، زیمبابوه، تانزانیا و سریلانکا در این دوره از نمایشگاه پاویون اختصاصی دارند.
پیش از افتتاح این نمایشگاه، مراسم سخنرانی رئیس جمهور باحضور دبیرکل سازمان گردشگری ملل متحد (UN TOURISM) و جمعی از مقامات کشوری در سالن اجلاس سران در تهران برگزار و لوح "ثبت جهانی شهر یزد به عنوان پایتخت کشورهای عضو مجمع گفتگوهای همکاری آسیایی" و لوح "کندوان روستای برتر گردشگری" به استانداران یزد و آذربایجان شرقی اعطا شد.
نخستین روز نمایشگاه ویژه متخصصان و فعالان گردشگری بود و نمایشگاه از روز سهشنبه ۲۴بهمنماه به مدت سه روز به بازدیدهای عمومی و مردمی اختصاص دارد و ساعت بازدید ۸صبح تا ۱۷ اعلام شده است.
برپایی سیاه چادرهای عشایر در هفدمین نمایشگاه گردشگری
هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری در ۲۰سالن و ۹۸۲غرفه در ۳۰هزار مترمربع دایر شده و علاوه بر دفاتر خدمات گردشگری داخلی، ۶۹دفتر خدمات مسافرتی خارجی در نمایشگاه غرفه دارند.
در فضای باز نمایشگاه سیاه چادرهایی از ایلات و عشایر کشور برای نمایش ظرفیت های گردشگری عشایر برپا است و گروههای موسیقی آیینی و سنتی در طول برگزاری نمایشگاه اجرای برنامه خواهند داشت. ۵۰۰متر از فضای نمایشگاه نیز به اقامتگاههای بومگردی اختصاص داده شده است.
برگزاری گارگاه های آموزشی در حاشیه نمایشگاه
همزمان با این نمایشگاه، کارگاههای آموزشی رایگان شامل "چالشهای تامین مالی و سرمایهگذاری در طرحها و پروژههای گردشگری"، "آشنایی با کسب و کارهای تعاونی در حوزه گردشگری"، "آسیبشناسی اقامتگاههای سنتی و بومگردی ایران" و "واکاوی ظرفیت بازارهای نوظهور گردشگری و لغو روادید" تشکیل می گردد.
همچنین کارگاههای آموزشی و نشستهای تشریک تجربه در زمینه گردشگری عشایر، ریلی، ادبی، نجوم، کشاورزی، گردشگری خلاق، سبز، مدیریت مقاصد، گردشگری کودک و نوجوان و آینده گردشگری در عصر هوش مصنوعی برگزار می شود.
تاثیر خبر و خبرنگاری، استفاده از ظرفیتهای میراث فرهنگی، چالشهای موزهها و نقش زنان در توسعه صنعت گردشگری از دیگر کارگاههای آموزشی درحاشیه برگزاری نمایشگاه امسال است.
برگزاری سمپوزیوم ملی گردشگری و سرمایهگذاری سبز، نشست سفرای مجمع کشورهای آسیایی، جشنواره کاراکترهای بومگردی و گردشگری، همایش برندهای گردشگری خوراک، همایش ملی گردشگری سلامت و گردشگری الکترونیک و پیش نشست همایش بینالمللی صنعت گردشگری از دیگر رویدادها در حاشیه برگزاری هفدهمین نمایشگاه گردشگری عنوان شده است.
نظر دهید