معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان تاکید کرد:
حفظ سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم و ارباب رجوع
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور عشایر ایران بر لزوم فعالیت موثر این کمیته در راستای حفظ سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم و ارباب رجوع تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، نخستین نشست کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم در سازمان امور عشایر به ریاست معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان و حضور اعضای این کمیته در روز سه شنبه ۲۶ فروردین ماه برگزار شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور عشایر ایران در این نشست بر لزوم فعالیت موثر این کمیته در راستای حفظ سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم و ارباب رجوع تاکید کرد.
بهرام میراخورلی اظهار داشت: هر چه رعایت قانون در استفاده از شیوههای قانونی برای مبارزه با تخلفات اداری، قاطع و سریع باشد، میزان بروز تخلّف کاهش مییابد و قطعاً نظام اداری سالمتر و محیط آن امنتر میشود.
گفتنی است، بهرام میراخورلی (معاون توسعه مدیریت و منابع – رئیس کمیته)، رضا بیات (رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگوئی به شکایات – دبیر کمیته)، محمد ایرانپور (مدیرکل فن آور اطلاعات)، علیرضا رحیمی (رئیس روابط عمومی و امور بین الملل)، رضا حسن زاده (رئیس اداره حقوقی)، سیروس نصیری (مدیر امور اداری) و فرانک یوسعی نیا (مدیر امور مالی) اعضای کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم در سازمان امور عشایر هستند که با حکم رئیس سازمان بعنوان عضو این کمیته منصوب شده اند.
گفتنی است، این کمیته در راستای وظایف مندرج در بند (ب) ماده یک مصوبه شماره 192087/ت 50328 ه تاریخ 28/12/1392 هیات محترم وزیران، اجرای برنامه ششم و هفتم نقشه راه اصلاح نظام اداری (موضوع مصوبه شماره 560/93/206 تاریخ 20/1/1393 شورای عالی اداری)، احکام قانون مدیریت خدمات کشوری از جمله مواد 90 و 91 و سایر مقررات مربوط به ارتقاء فرهنگ سازمانی، تکریم ارباب رجوع، ساماندهی رسیدگی به شکایات، ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد اداری تشکیل می شود.
اهم وظایف کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم
ـ تعیین مصادیق اختصاصی حقوق متقابل مردم و دستگاه.
ـ تهیه برنامه عملیاتی صیانت از حقوق مردم شامل اهداف ،سیاست ها،اقدامات و....
ـ بازنگری قوانین و مقررات در جهت تثبیت حقوق مردم و پاسخگویی دستگاه و تشویق و تنبیه.
ـ راهبری و نظارت بر استقرار برنامه صیانت از حقوق مردم.
ـ تدوین برنامه سنجش و اندازه گیری میزان رضایت مندی مردم از نحوه ارایه خدمات دستگاه و تکریم ارباب رجوع.
ـ تنظیم برنامه اجرایی ارتقای سلامت و مبارزه با فساد اداری دستگاه و راهبری استقرار آن.
ـ بازنگری در قوانین و مقررات با رویکرد پیشگیری ،بازدارندگی و برخورد قاطع با متخلفان.
ـ تدوین شاخص های سلامت و سنجش و پایش میزان سلامت و فساد اداری.
ـ سنجش و آسیب شناسی وضع موجود فرهنگ سازمانی دستگاه ،تدوین برنامه بهبود فرهنگ سازمانی مبتنی بر اصلاح رفتار مدیران و کارکنان و اصلاح قوانین و مقررات.
ـ راهبری استقرار فرهنگ سازمانی و نظارت و سنجش تحقق میزان آن.
نظر دهید