امروز : 03 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/11/06 - 18:41
  • تعداد بازدید : 1391
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان امور عشایر ایران تاکید کرد:

جدیت در هویت گذاری دام و صدور کارت تردد برای عشایر

رئیس سازمان امور عشایر ایران با تاکید بر اینکه باید پلاک کوبی و هویت گذاری دام و صدور کارت تردد برای عشایر با جدیت پیگیری شود، اظهار داشت: با آغاز فصل بهار و در زمان کوچ بهاره، عشایر دچار مشکلاتی برای تردد می شوند که لازم است موضوع صدور کارت تردد عشایر و هویت گذاری دام به صورت جدی پیگیری شود.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، کرمعلی قندالی در ویدئو کنفرانس مدیران ستادی و استانی سازمان امور عشایر با اشاره به اینکه مصاحبه های استخدامی تا چند هفته آینده انجام خواهد شد، اظهار داشت: در مصاحبه های استخدامی تنها باید شایستگی، تعهد و ظرفیت علمی مصاحبه شونده مدنظر قرار گیرد و سفارش ها نباید در این خصوص تاثیرگذار باشد.



وی با اشاره به اینکه قرار است 189 نفر جذب و استخدام واحدهای استانی سازمان شوند، افزود: این تعداد عصاره 10 هزار نفر متقاضی کار در سازمان امور عشایر از طریق آزمون استخدامی امسال هستند که باید شایستگی و ظرفیت علمی آنان مدنظر مصاحبه کنندگان باشد.



قندالی در خصوص تسهیلات بند ب ماده 52 بیان داشت: در قانون تصریح شده که این تسهیلات باید از طریق صندوق توسعه بخش کشاورزی عشایری صورت گیرد و تشکل های عشایری که عضو این صندوق هستند به نمایندگی افراد را برای گرفتن تسهیلات معرفی می کنند.



قندالی با بیان اینکه در موضوع تسهیلات زنجیره تولید صرفا جذب تسهیلات مطرح نیست، گفت: زنجیره تولید گوشت قرمز فرآیند و دستورالعملی برای قبل از تولید، حین تولید و بعد از تولید دارد که باید بطور کامل رعایت شود اما متاسفانه در این فرایند، بعد از تولید مغفول مانده و عشایر نمی دانند تولیدات خود را چگونه به بازار عرضه کنند.



رئیس سازمان امور عشایر ایران افزود: اگر استانی نتواند تسهیلات ماده 10 و 12 را در مهلت مقرر جذب کند این اعتبارات به استان هایی که قدرت و توان جذب بیشتری دارند پرداخت می شود.



وی در خصوص اعتبارات آبرسانی به عشایر مربوط به بند ه تبصره 4 قانون سنواتی نیز گفت: بیشتر نگرانی ما در این خصوص تخصیص اعتبارات است که دفتر برنامه و بودجه باید با جدیت این موضوع را پیگیری کند.



قندالی تصریح کرد: پروژه هایی که از محل این اعتبارات اجرا می شود یکساله و مربوط به سال 98 است و نباید هیچ پروژه نیمه تمامی برای سال آینده باقی بماند و برای سال آینده باید پروژه های جدید تعریف کنیم.



رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه خوشبختانه امسال در تامین علوفه دام مشکلی نداریم، خاطرنشان کرد: امسال دو میلیون و 800 هزار تن جو وارد شده که حدود یک میلیون و 800 هزار تن در انبارها ذخیره شده است.



گفتنی است، نشست ویدئو کنفرانس مدیران ستادی سازمان امور عشایر ایران روز یکشنبه 6 بهمن ماه در سالن نعمتی جم وزارت جهادکشاورزی برگزار شد و مدیران استانی نیز از طریق سیستم ویدئو کنفرانس سازمان های جهادکشاورزی استان با این نشست در ارتباط بودند.



 در این ویدئو کنفرانس چهار موضوع از جمله عملکرد استان ها در خصوص زنجیره تولید گوشت قرمز و تسهیلات جذب شده، جذب اعتبارات ماده 10 و 12 توسط تشکل های عشایری، اعتبارات بند ه تبصره 4 ویژه توسعه شبکه آبرسانی به عشایر، و همچنین بیمه، پلاک کوبی و هویت گذاری دام عشایر مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.


 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب