امروز : 04 دی 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : // - 11:38
  • تعداد بازدید : 464
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نماینده مردم سپیدان در مجلس تاکید کرد:

توقف واردات گوشت برای حمایت از تولیدات دامی عشایر

علاء الدین خادم گفت: خداحافظی با واردات گوشت با حمایت همه جانبه از تولید محصولات دامی عشایر امکان پذیر است.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل ازخبرگزاری خانه ملت، علاءالدین خادم گفت: عشایر سهم بسزایی در تولیدات داخلی و پاسداری از اقتصاد مقاومتی دارند و اگر حمایت ویژه در تولید محصولات دامی در عشایر مدنظر قرار بگیرد به سادگی می توان به خودکفایی در تولید گوشت به عنوان محصولی استراتژیک نایل شد.


وی با بیان اینکه خداحافظی با واردات گوشت با حمایت همه جانبه از تولید محصولات دامی عشایر امکان پذیر است، گفت: کمبود علوفه برای دام و نبود آب دو معضل اساسی عشایر است که زندگی معیشتی شان را با خطر روبرو کرده است.


خادم با بیان اینکه عشایر نقش عمده‌ای در تولید محصولات استراتژیک در کشور دارند، گفت: خشکسالی‌های اخیر کار تامین علوفه برای عشایر را بسیار دشوار کرده است بنابراین دولت می‌بایست برای بهبود وضعیت عشایر و ماندگاری این افراد در چرخه تولید در گام نخست با ارائه تسهیلات ویژه بخش اعظم نهاده‌های دامی عشایر را تامین کند.


نماینده مردم سپیدان در مجلس افزود: یکی دیگر از معضلات عشایر، تخریب محل‌های رفت آمد عشایر در مسیر کوچ از ییلاق به قشلاق است که دولت باید با تمهیداتی مانع از تخریب مسیر کوچ عشایر شود.


وی افزود: واضح است که کیفیت گوشت ایرانی به مراتب بالاتر از مشابه خارجی و وارداتی آن است بنابراین جا دارد دولت تمهیدات ویژه‌ای برای رفع معضلات عشایر بیاندیشد تا از طرفی چرخه تولید محصولات دامی رونق بگیرد و از طرفی دیگر عشایر این قشر تولیدکننده در طبیعت ماندگار شوند.



 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب