امروز : 14 آذر 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1404/08/24 - 10:27
  • تعداد بازدید : 329
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
جاوید حیاتی در جمع سران عشایر اسفراین:

تعیین تکلیف آمار عشایر ضرورتی بنیادی برای تحقق شفافیت و عدالت در تخصیص اعتبارات و ارائه خدمات است

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور عشایر ایران در جریان سفر یک‌روزه به شهرستان اسفراین، با ارائه گزارشی از اقدامات سازمان و استماع مستقیم مطالبات جامعه عشایری، تعیین تکلیف نهایی آمار عشایر را «مهم‌ترین و اساسی‌ترین دغدغه ساختاری» و اولویت فوری سازمان عنوان کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، جاوید حیاتی در نشست با سران، ریش‌سفیدان و نمایندگان عشایر شهرستان اسفراین، ضمن تأکید بر نقش عشایر به عنوان قشر مولد کشور، اظهار داشت: آمارهای قدیمی و ناکارآمد موجب اختلال در تخصیص اعتبارات، بودجه‌ریزی و ارائه خدمات می‌شود. نهایی شدن آمار عشایر شرط قطعی شفافیت در توزیع نهاده‌ها، سرانه‌های آموزشی، بهداشتی و اعتبارات عمرانی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور عشایر با اشاره به اهمیت شنیدن مستقیم دغدغه‌های عشایر گفت: در حوزه نهاده‌های دامی، نوسانات قیمتی، تأخیر در تخصیص و عدم انطباق سهمیه‌ها با تعداد واقعی دام از جمله مشکلات جدی است. ما موظفیم نقاط اشکال را شناسایی و اصلاح کنیم.

حیاتی با تأکید بر این‌که سیستم توزیع نهاده‌ها در حال هوشمندسازی است افزود: هدف ما این است که سهمیه‌ها دقیق‌تر، شفاف‌تر و سریع‌تر به دست دامداران برسد و نوسانات و تأخیرها به حداقل ممکن برسد.

وی همچنین به موضوع تسهیلات و فرآیندهای بانکی اشاره کرد و گفت: پیچیدگی‌های ضمانت‌گیری و طولانی بودن بررسی پرونده‌ دریافت وام توسط عشایر باید اصلاح شود. مکاتبات با بانک‌های عامل برای پذیرش پشتوانه دام به‌جای املاک ثابت در حال انجام است و مبلغ تسهیلات سال جاری با لحاظ تورم افزایش یافته است.

در ادامه این سفر، استاندار خراسان شمالی و هیأت همراه از پروژه بند خاکی عشایر میاندشت بازدید کردند و در جلسه شورای اداری شهرستان اسفراین حضور یافتند.

پروژه بند خاکی عشایر میاندشت از محل اعتبارات ملی سازمان امور عشایر با مبلغ ۷۷ میلیارد تومان در دست اجرا و در مراحل پایانی است

حیاتی هدف از احداث این سد خاکی را تقویت اشتغال و ساماندهی ۱۲۰ خانوار عشایری پایین‌دست، کنترل سیلاب، تغذیه سفره آب زیرزمینی، توسعه گردشگری و تأمین آب شرب دام عنوان کرد و گفت: به منظور تکمیل عملیات اجرایی پایانی این سد، سازمان امور عشایر در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات ملی اختصاص داده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور عشایر همچنین در نشستی با پرسنل اداره‌کل امور عشایر خراسان شمالی، توجه به ارتقای معیشت همکاران را از اولویت‌های اصلی سازمان برشمرد و بر اهمیت کار تیمی و سازمانی در تمامی زیرمجموعه‌ها تأکید کرد.

حیاتی افزود: در انتخاب و انتصاب مدیران استان‌ها، نگاه ریاست سازمان را در ابتدا به درون مجموعه امور عشایر است و یکی از اولویت های اصلی سازمان، توجه ویژه به معیشت، رفاه و پرداخت‌های انگیزشی به پرسنل و تامین مسکن و زمین  برای همکاران است.

آتنا صمیمی
خبرنگار :

آتنا صمیمی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب