امروز : 08 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/02/29 - 11:14
  • تعداد بازدید : 623
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان امور عشایر ایران تاکید کرد:

تشکل ها از روش های سنتی خارج و روش های نوین را بکار بگیرند

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: تشکل های عشایری باید با جدیت وارد میدان شوند و در فعالیت های خود از روش سنتی خارج و روش های نوین را بکار بگیرند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، رئیس سازمان امور عشایر ایران امروز یکشنبه  29 اردیبهشت در نشست با مدیران و کارکنان معاونت توسعه و امور زیربنایی جهت گیری های این معاونت در سال جاری را تبیین کرد.



رئیس سازمان امور عشایر ایران در این نشست اظهار داشت: دفتر مطالعات باید فعالیت تشکل های عشایری را به صورت علمی و مستند مطالعه و بررسی کند که در دو سال گذشته چه مقدار راندمان داشته اند و در حال حاضر چه وضعیتی دارند.



کرمعلی قندالی گفت: زمانی به دنبال این بودیم دفتر مطالعات راه اندازی کانون های اسکان را طراحی و انجام دهد اما امروز دفتر مطالعات باید مطالعات خود را در حوزه های گردشگری عشایر، گشت گیاهان دارویی و ... متمرکز کند و نقشه راه آن را با استفاده از علوم و فنون مختلف تبیین کند.



وی افزود: در حوزه عمران هم نیاز به فکر، ایده، روش و تحولات جدید داریم تا هم در منابع بهره وری ایجاد کنیم و هم با هزینه های کمتری پروژه های بهتری انجام دهیم.



قندالی با تاکید بر نقش نظارتی امور تعاونی ها بر تشکل های عشایری، گفت: در حوزه تشکل ها هر چیزی آنها خواستند را فراهم کردیم و در اصلاح ساختار و تامین نقدینگی اتفاقات خوبی افتاده است بطوریکه در چند سال اخیر 20 میلیارد تومان اعتبار بلاعوض و نزدیک به 200 میلیارد تومان سرمایه به تشکل های عشایری تزریق شده است که باید در حوزه اشتغال و ایجاد سرمایه بکار گرفته شود.



رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: تشکل های عشایری باید امسال نهاده های دامی مورد نیاز عشایر را تامین کنند چراکه همه ابزارها، هم در حوزه واردات و هم در داخل کشور، برای آنها فراهم شده است.



وی با بیان اینکه همه آنچه در حوزه ارتقاء شاخص های توسعه در مناطق عشایری باید اتفاق بیفتد در معاونت توسعه و عمران شکل می گیرد، افزود: در چند سال گذشته 1000 میلیارد تومان تسهیلات به عشایر پرداخت کرده ایم و تحلیل اینکه با تزریق این اعتبارات چه اتفاقی در مناطق عشایری افتاده است برعهده دفتر بهسازی امور تولید است.



قندالی با اشاره به نقش زنان عشایری در تولید گفت: باید با حمایت از صندوق های اعتبارات خرد، زنان عشایری وارد فعالیت های تولیدی بیشتر و موثرتر شوند اخیرا نیز موافقت شده است که هر صندوق می تواند 50 میلیون تومان تسهیلات دریافت کند.



 


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب