امروز : 23 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1402/11/08 - 08:13
  • تعداد بازدید : 220
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ایجاد بازارچه دائمی فروش مستقیم تولیدات و اجرای طرح های اشتغالزا برای عشایر ایلام

مدیرکل امور عشایر ایلام گفت: ایجاد بازارچه دائمی عرضه مستقیم محصولات با هدف تنظیم بازار و ایجاد درآمد پایدار برای عشایر ایلام در دست اجرا است.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، محمدجواد خانزادی با اعلام این مطلب افزود: ایجاد این بازارچه باعث افزایش تولید، کسب درآمد پایدار و اشتغال زایی مستقیم و غیرمستقیم برای خانوارهای عشایری استان می شود.



وی گفت: ارزش اقتصادی تولیدات عشایر ایلام سالانه 3500 میلیارد تومان است و چهار طرح تولید زنجیره گوشت قرمز، صنایع دستی، گیاهان دارویی و گردشگری عشایری برای تنوع در درآمد و معیشت آنان در دست اجرا است.



خانزادی ادامه داد: طرح های زنجیره محصولات عشایر و یا ایجاد سایت های گردشگری عشایر که توسط سرمایه گذار بخش خصوصی ایجاد شود، مورد حمایت قرار می گیرند و عشایری هم که طرح درآمدزا داشته باشند حمایت می شوند، البته این طرح ها باید در راستای معرفی و برندسازی تولیدات و ایجاد درآمد برای عشایر استان باشد.



مدیرکل امور عشایر استان ایلام ابراز کرد: از اعتبارات تبصره ۱۸ قانون بودجه، ۴۹میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به طرح های حوزه عشایر اختصاص یافته و در صورت افزایش طرح ها، از محل منابع شناور نیز 100میلیارد تومان تسهیلات به طرح های عشایری بعد از تایید در کارگروه های استانی پرداخت می شود.



وی اضافه کرد: زنجیره از پشم تا فرش، تولید لبنیات محلی، کشت و پرورش گیاهان دارویی، ایجاد مجتمع گردشگری و تولید تخم مرغ در مقادیر بالا از جمله طرح های مرتبط با عشایر استان محسوب می شود که در مرحله اجرا یا در دست اقدام است.



 



پیبشرفت 75درصذی پروژه تأمین آب عشایر منطقه کولگ



مدیرکل امور عشایر ایلام با بیان اینکه پروژه تأمین آب عشایر منطقه کولگ در دست اجرا است، افزود: این پروژه تاکنون 75درصد پیشرفت فیزیکی داشته و اجرای آن ۲۲میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.



وی گفت: تاکنون برای این طرح که تا پایان فروردین ماه 1403 به بهره برداری می رسد، ۱۳میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی هزینه شده و با تکمیل آن ۲۰۰خانوار در مناطق مرزی مهران و کولگ از آب پایدار بهداشتی و سالم برخودار می‌شوند.



خانزادی با اشاره به توزیع روزانه 1500 مترمکعب آب در مناطق عشایری استان، گفت: تعداد ۹۷ کانون توسعه عشایری در این استان برای تأمین آب آشامیدنی ثابت و سیار شناسایی شده است.



کولگ، نام منطقه‌ای در شهرستان مرزی مهران است که به دلیل شرایط  خاص جغرافیایی مناسب از نظر دامداری و دامپروری، یکی از کانون‌های اصلی عشایر این شهرستان محسوب می شود.


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب